Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay hazaárulózik, Jakab könyörög

Schüller Márton Imre

2021.10.12. 11:00

A brazil szappanoperák jeles szerzői lassan Magyarországra költöznek tanulni. A baloldal Márki-Zay Péterrel magasabb fokozatra kapcsolta a szórakoztatást, lassan minden valóságshow készítője lehúzhatja a rolót.

Karácsony lemond, jön egy hosszú és unalmas balos anekdotákkal tarkított összeborulás a sajtó jelenlétében. Márki-Zay pedig villamosként hasít tovább. Napi szinten ezerszer mondja ki, hogy ÉN és eközben fejében szöget üt a gondolat, hogy neki aztán annyi esélye van, hogy ilyen sok még soha senkinek nem volt. Nem zavarja, hogy pártja sincs, csak megy előre és a győzelem érdekében lehazaárulóz mindenkit, aki nem rá szavaz.

Dobrev Klára berongyol az ATV-be és megtépázott lelkű óvónéniként elmondja, hogy MZP-nek nem kéne bántani a többieket és a hazaárulózás amúgy sem szép dolog.

Eközben Jakab Péter lelke teljesen összetörik a partvonalon és siránkozni kezd ily szavakkal:

Nagyjából 3 éve dolgozunk rajta mi, ellenzékiek, hogy megszülessen az összefogás. Megszületett. Kicsit úgy tekintek rá, mint a saját gyermekemre. Vigyázni akarok rá, mert még épphogy csak elindult a maga útján. A kormányváltás útján.
Arra kérlek Péter, vigyázz rá te is. Ne bántsd az ellenzéki szövetségeseket, mert ma MI – nem te, nem én, nem Klára, hanem mi – vagyunk az ország utolsó esélye. Kérlek, ne játsszuk el!
A szerencsétlen olvasók ezután letörlik a nyálat a képernyőről. Márki-Zay bocsánatot kér. A vihar elül a biliben.
Fletó pedig meghirdeti a forgatókönyvet, mert az Izaura után ez már garantált kasszasiker lenne.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére