Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Most a szélsőjobboldali bélyeget akarja Orbánra sütni Ágh Attila

Horváth K. József

2022.11.28. 15:20

Ágh Attila, a pártállam főideológusa most sem tudta magában tartani filozófusi énjének azon gondolatvilágát, amelyben Orbánt el kell tolni a szélsőjobb irányába, bár máris úgy beszél róla – autokratázva –, mintha ott lenne.

 

Kétségbeesett kapálózása ez a kommunista megmondóembereknek, köztük Gyurcsány Ferencnek, hogy megpróbálják gyengíteni azt a társadalmi támogatást amelyet Orbán Viktor a magyaroktól – teljesen megalapozottan – töretlenül megkap.

Gyurcsány például azt gondolja, hogyha Orbánt se szó, se beszéd lenácizza, azzal például elkezdi fűrészelni alatta az ágat.

A legnagyobb baj vele az, hogy semmit nem tud őszintén csinálni. Azért kezdett például Orbánnal durváskodni, mert zokon veszi, hogy ellenfeleit a kormánypárt itthon és külföldön napi rendszerességgel kommunistának nevezi. Miközben azt mondja, hogy ők nem azok. Azt már nem meri leírni, hogy expressis verbis nem kommunisták, mert mondjuk ők liberálisnak definiálják magukat, épp úgy, ahogy európai vagy tengeren túli zöld, szocdem vagy éppen szoci testvérszervezeteik. Ez azonban Magyarországon a lényegen semmit nem változtat. Őket a magyarok ugyanolyan komcsinak tartják, mint akik diktatúrájától megszabadította a rendszerváltoztatás a nemzetet.

 

És ezen az sem változtat, ha most – szintén hazugságokra alapozva – Gyurcsány dacból nekilát nácizni és fasisztázni. A magyarok csak nevetnek azon, ha a történelem jeles napjaira méltó módon emlékezik a nemzet, s nem a akarja a múltat végképp eltörölni, s emiatt a Böszme ujjal mutogat rájuk. Miközben kommunista létét tagadva az Internacionálét énekelték évtizedekig, ami 1944-ig a Szovjetunió himnusza volt.

Ágh Attila természetesen a Hirklikknek nyilatkozva másként beszél, de lényegében ugyanazt mondja, mint Gyurcsány. Szerinte a világ nagyon összetett és most olyan radikális átalakulásban van, ami világszerte tömegeket taszít a szélsőjobboldal felé. A szélsőjobb meg ugye az a hely, ahol nácik, fasiszták fellelhetők.
„Egy valódi konzervatív világ férficentrikus, genderellenes, és mindenképpen valamiféle keresztény. Ezt képviselve, olyan sikeres volt az Orbán, hogy nemzetközileg elfogadott személyiséggé vált.” – mondja szomorúan Ágh. Természetesen az ő alapállításának sincs sok köze a valósághoz. Mennyiben férficentrikus az a világ, amelyben az Alaptörvény azt mondja ki, hogy az anya nő, az apa férfi? Tegyük hozzá, hogy a gyermekeinket pedig hagyják békén. A genderizmus ugyanis mindennek a nyilvánvaló tagadása. Ágh szerint ostobaság arról beszélni, mit lehet a gyerekeknek érzékenyíteni az óvodákban, az iskolákban, utalva az LMBTQ kitiltására az intézményekből. Mindezt ürügynek, mesterséges elterelésnek gondolja olyan társadalmi problémáktól, amit szerinte már rég megoldott volna az ország, ha Gyurcsányék lennének hatalmon.

 

És akkor meg is érkeztünk a lényeghez. Aki ugyanis nem az Unió oldalán áll, aki nem a guruló dollárokat Bajnaiéknak utaló globalista nagytőkét támogatja a jogállamsági álvitában, az ugye mind szélsőjobboldali, és a magyar autokrácia nagy barátja. Gyurcsány szavaival náci.

Az fel sem merül Ághban sem, hogy van nemzeti érdek is, hogy a magyaroknak meg kell védeni életkörülményeiket, hogy háború idején a legnemesebb cél nem is lehet más, mint a béke megteremtése érdekében itthon és külföldön elkövetni mindent.

Orbán Viktor ezt teszi. Azért igyekeznek megdönteni a hatalmát, hogy a magyarokat gyarmati sorba taszíthassák, kierőszakolva a szuverenitásunk megszüntetését, történelmünk, hagyományaink minél gyorsabb tudati szublimációját.

De minimális programként a szélsőjobb bélyegét rásütni Orbán homlokára, hogy az úri szalonokba ne kapjon bebocsátást. Tíz éve egyfolytában próbálkoznak, amitől – láss csodát – csak erősödik a miniszterelnök támogatottsága.

Sőt! A magyarok milliói remélik, hogy ez a folyamat a jövőben csak folytatódni fog.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére