Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nappal az OnlyFans-en, este az RTL-en láthatod a BeleValóVilág új műsorvezetőjét

888.hu

2022.12.16. 18:00

Olyan szemérmetlenül nyalogatta a nyalókát – rögtön a legelső adásában – hogy majdnem belepirultam.

 

Az elmúlt napokban Nádai Anikó kapitulálásáról és a VV-s műsorvezetők cseréjétől volt hangos a sajtó. Nádai teljesen érthető okokból kifolyólag úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a késő esti reality összefoglalójának a vezetését, így helyére – Puskás-Dallos Peti mellé – Schumacher Vanda került, aki a széria indulása óta felváltva vezette Kamarás Norbival a VV háttérműsorát, a BeleValóVilágot.

 

A fent említett műsor már eddig is szekunder szégyenérzetet váltott ki az emberből, így ha nem volt muszáj, nem néztem, hiába tálaltak szaftosabbnál szaftosabb, pucérabbnál pucérabb jeleneteket a villalakókról.

Az erotika mellett erőltetett humorral és gúnnyal próbálkoznak, de veszettül. A poénok azonban nem érnek célt, sőt, rém kellemetlen az erőlködésük. Nyilvánvaló: sem Norbinak, sem Vandának nincs érzéke a műsorvezetéshez. Az pedig hab a tortán, hogy szó nélkül hagyják, hogy bohócot csináljanak belőlük.

Mivel megüresedett egy hely a BeleValóban, a szerkesztőknek új arc után kellett kutatniuk. A választásuk mindenki legnagyobb megdöbbenésére, VV Mercire – polgári nevén Balázs Mercédeszre – esett.

 

Te vetted el a telefonszüzességemet! Élvezted?

VV Merci a Való Világ korábbi évadában tűnt fel, de nagyobb hírverést akkor kapott, amikor kiderült róla, hogy „szexmunkásnak állt”. A lány ugyanis az OnlyFans-en vetkőzik, s mindössze havi 20 dollárért – átszámítva 7.660 forintért – bárki gyönyörködhet az idomaiban.

Mindenki nagy meglepetésére ezután a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban tűnt fel. Ikonikus pillanatai közé tartozott, amikor a bociszempilláját szertartásos módon eltemette a dzsungelben. Még az Ave Mariát is elénekelték a többiek, miközben örök nyugalomra helyezte a – franc se tudja hány dés – pillákat.

 

Győzike „nagyon kígyója” után, talán ez az egyik legemlékezetesebb és legszürreálisabb Celeb vagyok jelenet.

 

Merci – vagy Cedes – a klasszikus „szőke, buta, nyafogó nő” sztereotípiáját testesíti meg. Tipikus klisé a „még a bugyim is rózsaszín”, gyermeki, csacska lány karaktere, akinek azaz egyetlen életcélja, hogy cuki legyen és mindenki szeresse. Tény és való, egy végtelenül egyszerű lányról van szó egyszerű gondolkodással. Ugyanakkor nem hiszem el, hogy az RTL képtelen olyan embereknek munkát ajánlani, akik egy kicsit értenek a műsorvezetéshez, mert mondjuk: tanulták. A Metun például évekig oktatják a műsorvezető ambíciókkal rendelkező hallgatókat. Nekem senki ne mondja, hogy az összes televíziószakos hallgató tehetségtelen!

 

A sokkoló az egészben, hogy az RTL-nek abszolút belefér a könnyed erkölcsű celebek szerepeltetése, mondhatni kifejezetten az ilyen karaktereket keresik. A műsorokban hülyét csinálnak belőlük, emberi mivoltukban alázzák meg, konkrétan már csak a piros bohócorr hiányzik az orrukról. (Mondjuk a celebeket sem kell félteni, nem kevés suskát markolnak fel a bohóckodásért.) Az emberek pedig nézik, nézik őket és röhögnek rajtuk, esetleg előkapják a hancúrvesszőt, hogy néhány pillanatig „jól érezzék” magukat.

 

Végtelenül szánalmas az egész!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére