Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem vicc, a kerítésbontó Juhász Pétertõl lopja a Jobbik a kampányfogásait

Sümeghi Lóránt

2018.03.09. 12:32

Szûk egy hónappal a választások elõtt úgy tûnik, annyira tanácstalan a Jobbik, hogy már a kerítésbontó Juhász Pétertõl sem szégyellnek kampányfogásokat lopni.

A brutális asszonyverés gyanújába keveredett Együtt politikusa, Juhász Péter március 4-én egy félreérthetetlen Facebook-posztban utalt arra, hogy

amennyiben a baloldal nyeri az április 8-i választásokat, a Magyarországot és egyben Európát is védelmező határzárat azonnal lebontaná.

A közösségi médiában közzétett képen Juhász igazi relativizáló liberálisként igyekszik összemosni az 1848-as forradalmat a közelgő választások dátumával, miközben egy elemeire hulló kerítésről ábrándozik.

Novák Előd: Öngólt rúgott Vona azzal, hogy Bécs miatt támadta a Fideszt

Valóban nem kellett volna támadnia Vonának ezt a Lázár-megnyilatkozást, [...] nemcsak elvtelenség, de öngól is a választás előtt, Orbán t...

A mostanában egyre inkább elvtelen politizálásáról elhíresült Jobbiknak ez annyira megtetszett, hogy néhány nappal később le is gyártották a kerítésbontó Juhásztól lopott kép jobbikos változatát, hasonló módon összemosva az 1848-as forradalom eszmeiségét az áprilisi választásokkal.

Csak találgatni tudunk, hogy Staudt Gábor jobbikos politikus számára milyen lehet az a felbecsülhetetlen érzés, hogy Juhász Péter ötleteiből gazdálkodik a pártja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére