Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nettó aljasság, amit a FreeSZFE Mozgalom a követőivel tesz

Kovács Nikol

2021.08.16. 17:20

A Színház- és Filmművészeti Egyetem a modellváltás után gőzerővel elindult a fejlődés irányába, de hiába minden igyekezet, lelkesedés a sztrájkoló tanárokból és diákokból verbuválódott FreeSZFE mozgalom sivalkodásától hangos az internet.

 

Nemrég érkezett a hír, hogy – feltételezhetően szaktanári befolyásra – negyvenegy hallgató felállt és nemes egyszerűséggel távozott az SZFE-ről egy olyan oktatási programba, amely az egyetem hivatalos nyilatkozata szerint: „felsőoktatási akkreditációval nem rendelkezik”, illetve „államilag elismert diploma kiadására nem jogosult”.

Vajon mit adhat a FreeSZFE, amiért emberek képesek eldobni maguktól a diplomájukat?

Egyebek mellett baloldali ideológiát…

Az a vicces az egészben, hogy például a kaposvári egyetem művészeti karáról „csak” másfél tucat hallgató állna fel és csatlakozna az SZFE-sekhez, pont a színvonalas oktatás miatt.

Jártam az egykori SZFE-n, és azaz igazság, hogy annál siralmasabb látványt még életemben nem láttam, mint ami ott fogadott. A tanteremnek nevezett helyiség úgy nézett ki, mint egy putri. Nem értettem, hogy lehet így tanulni, alkotni...

Aztán jött az SZFE új vezetése és átreformálta az egyetem egészét. Felújították a lepusztult ingatlanokat, a mozgóképesek kacsalábon forgó stúdiókat, eszközöket kaptak kifejezetten azért, hogy lépést tudjanak tartani a rohamosan fejlődő, modern technológiával.

Az egyetem vezetése és tanári kara maximálisan biztosítja azt a színvonalat, amire egy művész hallgatónak szüksége van ahhoz, hogy szakmailag fejlődjön és kiteljesedjen.

Ugyanakkor felháborítónak tartom, hogy egyes hallgatónak volt képük ahhoz, hogy felvetessék magukat – elvéve a helyet másoktól –, majd fölálljanak. Akivel csak lehetett kiszúrtak!

Ez kérem szépen nettó önzőség volt.

Mindeközben a FreeSZFE Mozgalom a Facebookon lobbizik a pénzért. Amekkora szerencséjük van, még támogatják is őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére