Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nettó aljasság, amit a FreeSZFE Mozgalom a követőivel tesz

Kovács Nikol

2021.08.16. 17:20

A Színház- és Filmművészeti Egyetem a modellváltás után gőzerővel elindult a fejlődés irányába, de hiába minden igyekezet, lelkesedés a sztrájkoló tanárokból és diákokból verbuválódott FreeSZFE mozgalom sivalkodásától hangos az internet.

 

Nemrég érkezett a hír, hogy – feltételezhetően szaktanári befolyásra – negyvenegy hallgató felállt és nemes egyszerűséggel távozott az SZFE-ről egy olyan oktatási programba, amely az egyetem hivatalos nyilatkozata szerint: „felsőoktatási akkreditációval nem rendelkezik”, illetve „államilag elismert diploma kiadására nem jogosult”.

Vajon mit adhat a FreeSZFE, amiért emberek képesek eldobni maguktól a diplomájukat?

Egyebek mellett baloldali ideológiát…

Az a vicces az egészben, hogy például a kaposvári egyetem művészeti karáról „csak” másfél tucat hallgató állna fel és csatlakozna az SZFE-sekhez, pont a színvonalas oktatás miatt.

Jártam az egykori SZFE-n, és azaz igazság, hogy annál siralmasabb látványt még életemben nem láttam, mint ami ott fogadott. A tanteremnek nevezett helyiség úgy nézett ki, mint egy putri. Nem értettem, hogy lehet így tanulni, alkotni...

Aztán jött az SZFE új vezetése és átreformálta az egyetem egészét. Felújították a lepusztult ingatlanokat, a mozgóképesek kacsalábon forgó stúdiókat, eszközöket kaptak kifejezetten azért, hogy lépést tudjanak tartani a rohamosan fejlődő, modern technológiával.

Az egyetem vezetése és tanári kara maximálisan biztosítja azt a színvonalat, amire egy művész hallgatónak szüksége van ahhoz, hogy szakmailag fejlődjön és kiteljesedjen.

Ugyanakkor felháborítónak tartom, hogy egyes hallgatónak volt képük ahhoz, hogy felvetessék magukat – elvéve a helyet másoktól –, majd fölálljanak. Akivel csak lehetett kiszúrtak!

Ez kérem szépen nettó önzőség volt.

Mindeközben a FreeSZFE Mozgalom a Facebookon lobbizik a pénzért. Amekkora szerencséjük van, még támogatják is őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére