Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Niedermüller ezúttal Münchennek és az LMBTQ-lobbinak hajbókol

Prokaj Dávid

2021.06.21. 17:50

Már az Írország elleni mérkőzésen is bizonyította, hogy mennyire képes szurkolni és kiállni Magyarországért, és annak nemzetközileg is elismert szurkolótáboráért. Körülbelül éppen annyira, mint ahogyan egy gyurcsányista képes kiállni a határontúli magyarok jogaiért: semennyire.

 

A barátságon mérkőzés elején a magyarok állva maradtak, hiszen ezt kívánta a magyarok többsége, és ellentétes is a kultúránkkal, ugyanis Magyarország nem volt gyarmattartó ország. Niedermüller Péter azonban azt írta a mérkőzés napján a közösségi oldalán, hogy:

Na pontosan ezért nem érdekel engem a magyar válogatott, szégyellhetjük magunkat. Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni...”

 

Ízlelgessük ezt azért: magyarokat képviselő kerületi polgármester inkább lenne ír, mint magyar válogatott szurkolója. Bár ezen nem érdemes csodálkozni, a párttársa és miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára a mérkőzés eleji magyar himnuszt se bírta végighallgatni.

A baloldal részéről az elmúlt pár napban láthattunk számos pálfordulást, mikor haszonleső pojáca módjára próbálnak egy szimpla lájkvadászatot rendezni abból, hogy most ők igazán szorítanak a magyar válogatottért.

Kimennek egy olyan stadion telt házas mérkőzésére, amelynek felépüléséért ágáltak és visítottak, a megnyitó mérkőzést Karácsony Gergely még olyan messziről is elkerülte, mint ahogyan egész élete során a férfi munka becsületes elvégzését.

Próbálnak minden arcizmukat mosolyra késztetni azért, hogy a képeken minél jobban mutathassák magukat igazi, törzsgyökeres szurkolónak. Miközben mindenki tudja róluk:

ha ők lennének kormányon, akkor nemhogy, stadion nem lenne, de se Európa-bajnokság Budapesten, de még magyar válogatott és szurkolótábor se lenne.

A szurkolókat ugyanis első adandó alkalommal kitiltanák akkor, ha nemtetszésüket füttykoncerttel „jutalmaznák” a letérdelésre kötelezett magyar játékosokat.
Vagy kitiltanák a stadion környékéről őket akkor is, ha túlságosan hangosak egy meccsen, és miattuk nem tudnak a fekete-győri módon mélyen tisztelt franciák kényük-kedvük szerint megverni a hitehagyott magyar válogatottat.
De lényegében szurkolók se lennének a helyszínen, mint ahogyan a többi EB mérkőzés hatalmas többségében sincs fél ház se, mivel ők is olyannyira pocsékul kezelték volna a járványhelyzetet.

Nem szabad ezeket a gesztusokat elhinni nekik. Nem érdekli őket a magyar válogatott sikerei.

Szóval ennek a baloldalnak az egyik eklatáns példánya a Niedemüller Péter nevezetű, „magyarul beszélő egyén”, akiről a Portugália elleni mérkőzés előtt a szurkolók is kifejtették sommás véleményüket.

A szabadidejében a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak és nők millióit rémisztő képződménynek nevező Niedermüller ezúttal a szivárványlobbi mellett áll ki az első olyan adandó alkalommal, amikor emellett Magyarországnak is árthat.

Köszönjük München!”

– írta Facebook oldalán.

Valahogyan többek között a határon túli magyarok jogaiért nem áll ki ilyen határozottsággal, mint ahogyan hajbókol Münchennek és az LMBTQ-lobbinak. De mint azt már tudjuk: számára a Magyarországon élő zsidók és cigányok se számítanak. Ugyanis kitette a kerületéből mint a Heti TV nevű zsidó televíziót, mint a 100 Tagú Cigányzenekart is.

Összegezve: nem érdekli őt se a magyarok, se a határon túliak, se a Magyarországon élő zsidók és cigányok helyzete sem. Ellenben BLM és LMBTQ melletti lobbizást bármikor megereszt, ha éppen úgy tartja a kedve.

Kérdezhetnénk naivan: kit képvisel valójában Erzsébetváros polgármestere?

De tudjuk jól a választ:

főnökét, Gyurcsány Ferencet.

Ezek mind tényleg ugyanazok, mint a kommunista-bolsevista elődeik. Hazátlanok, akik mások érdekeit helyezik előtérbe.

Ne higgyünk el nekik semmit: ezek szerdán is a magyarok ellen fognak szurkolni, német mezben, a német himnuszt énekelve.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére