Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Niedermüller megint rárontott a magyarokra

Horváth K. József

2022.06.06. 14:40

Vajon jó lehet-e olyan családhoz tartozni, amelynek tagjai elsöprő többségében lehülyézik a nagypapát, történetesen Niedermüller Pétert?

 

Márpedig a DK erzsébetvárosi polgármesterének kommentelő családja nem fukarkodott elmarasztaló megjegyzésekben, noha számuk órák alatt meghaladta a félezret. Ugye, ilyen heves érzelmi reakciók akkor szoktak kitörni az emberekből, ha valamit nagyon szeretnek vagy éppenséggel szívből megvetnek. Hát Niedermüller esetében pedig a kommentelők szeretetéről jóindulattal sem lehet sokat beszélni.

Niedermüllernek különös tehetsége van ahhoz, hogy sértegesse a magyarokat. Úgy fest, akkor érzi jól magát, ha beléjük köt. A gyurcsányisták már csak ilyenek. Emlékezhetünk, hogy a magyar férfiakat rémisztő, fehér, heteroszexuális képződménynek nevezte, s hogy nehogy foghíjas legyen a felsorolás, hozzátette, hogy a nők is azok. Nem ismerem Niedermüller volt feleségét, de szinte biztos, hogy nem rémisztő képződmény, két gyermekük is született. Nyilván mindez csak azért történhetett, mert akkor még Peti nem utálta ezerrel a heteroszexualitást. Tehát saját magát sem.

 

Az összetartozás napja kapcsán pedig a Facebook-bejegyzésével húzta ki a kommentelők gyufáját, akik nem hagyták szó nélkül Niedermüller újabb magyarellenes kirohanását. „És gondoljunk azokra a magyarokra is, akik Trianonnak is köszönhetően ma jobban élnek Romániában, Szlovákiában, és a többi környező országban, mint mi itthon Magyarországon.” (Betű szerinti idézetek következnek. SIC!)

Margit: „Tisztelt Nidermuller úr, ha azt mondja, hogy Trionon szerződéssel elszakitott magyaroknak jobb az élete, mint az anyaországban, jöjjön lakjon Romániában, hogy okuljon egy kicsit, lássa meg, milyen itt magyarnak lenni. Szégyenletes, amit mond.”

Anna: „A pénzéért ragaszkodik amit mi adófizető állampolgárok termelünk ki! Ha annyira jó a leszakadt országokban akkor miért nem ott politizál és kapja a jó fizetését? Az ilyen embert le kell váltani! Élősködő!”

Balázs: „Hogyan is mondta a (volt?) főnöke? »El lehet menni Magyarországról!« Hajrá Niedermüller úr, várja önt egy sokkal jobb élet Romániában.”

Antal: „A niedermüller félék trianont támogatták s hirdették az internacionalizmust, most is azt teszik.”

És volt még egy elmés fordulata Niedermüller bejegyzésének. Ez:
„nekik pedig megmaradt a szabadság, a nyílt társadalom, az Európához való tartozás, a jobb élet, a jövő reménye.”

 

Azt most hagyjuk, hogy maga Niedermüller ismerte el, hogy „a jobb élet, a jövő reménye” még odébb van, legfeljebb a határon túliak vízióiban él, noha az előző fordulatában maga Niedermüller állította az ellenkezőjét, hogy „jobban élnek”. Ám az a kijelentés, hogy Trianonnak köszönhetik a szabadságot, a nyílt társadalmat, az Európához való tartozást, az egyenesen bicskanyitogató. Ott kezdődik, hogy a nemzet tragédiájának, Trianonnak lehet-e egyáltalán valami pozitívuma, lehet-e neki valamit köszönni. Ilyet csak az állít, akinek elmentek otthonról. A hozzászólásokból kiderül, hogy mennyire van köszönőviszonyban a határon túl érzett szabadság és az anyaországbeli. Semennyire.

De az, hogy pozitív példaként hozza a sorosista nyílt társadalmat, ahol a szerencsére hozzánk, a magyarok akaratának megfelelően be nem engedett migránsok pusztíthatják le a keresztény hagyományokat, mint teszik jó ideje Nyugaton, vagy a genderizmussal torpedózhatják meg a népszaporulatot, a magyar családok jövőjét, arra egyenesen nincsenek szavak.

S mindezek után hab a tortán, hogy Niedermüller a birodalmi Európát akarja a nyakunkra ültetni, amit a szomszédaink némelyike lehet, hogy támogat, de mi soha nem fogjuk azt tenni. Orbán Viktor a nemzetállamok erős szövetségében képzeli el az Európai Uniót, ezért is támogatják őt ezerrel a magyarok.

Nagyon szomorú, hogy egy ilyen ember, mint Niedermüller választott tisztségviselő lehet a magyar közéletben. Reméljük, nem sokáig.

De ha addig is fojtogatná a magyar szabadság levegője, kövesse Balázs kommentjének útmutatását:
„Hogyan is mondta a (volt?) főnöke? »El lehet menni Magyarországról!« Hajrá Niedermüller úr, várja önt egy sokkal jobb élet Romániában.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére