Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbánt az utolsó pillanatig gyalázzák a balos közvéleménykutatók

Horváth K. József

2022.03.23. 17:00

Melegszik a pite, közeleg a választás. A baloldal érzi, hogy egyre forróbb a talaj a lába alatt. Mint Gyurcsány mondja, „Nem felejtettem el mosolyogni. Azt a szívességet nem teszem meg nekik.” Miközben belül zokog. Márki-Zay pedig árulókat keres saját soraikban, akik majd bűnbakként elővehetők lesznek április 3. éjszakáján, a várható kudarc után.

 

Eközben a baloldalon minden szem a közvélemény-kutatókra irányul, hátha elő tudnak állítani valami olyan kimutatást, amely valami reményt mégis adhat nekik.

Ilyen eredmény azonban egyszerűen nincs, ezért aztán a balos közvélemény-kutatók – Publicus, Idea, Závecz, Republikon, Medián – a legkülönbözőbb kérdezési technikákkal igyekeznek azt a látszatot kelteni, hogy mégiscsak lehet némi esélye Márki-Zay Péter győzelmének.

 

A Medián például azzal a hihetetlen jövendőmondással állt elő, hogy kétesélyes a választás. „Nem mondod?!” – néz guvadt szemekkel a tudatlan választópolgár. Hát hány esélyes lenne? Lesz egy vesztes és egy győztes, nem?

A Medián kimondja ugyan a lényeget, hogy vezet a Fidesz, de a körülmények szerinte annyira bonyolultak, hogy ezért a választás nem lehet más, csak kétesélyes. Tehát még az is lehet – szerinte! –, hogy a baloldal győz.

 

A Publicus Intézet másképpen igyekszik megtéveszteni a választókat. Egy hazugságra alapoz, miszerint Orbán ki akarja vezetni Magyarországot az Unióból. Az nem zavarja, hogy erről soha szó sem volt, annál inkább az ellenkezőjéről. Arról, hogy minden erőnkkel az erős nemzetekből álló Európai Unióban vagyunk érdekelek. Ehhez képest az MSZP-s Ujhelyi István az Európai Parlament szociáldemokrata frakciójával karöltve készíttetett a szélbal Publicus-szal egy felmérést. Nem fogják elhinni, mi lett az eredménye? Az, ami Orbánnak rossz, természetesen. Azaz míg a választók 86 százaléka bent tartaná Magyarországot az EU-ban, addig a választók 48 százaléka azt gondolja, hogy Orbán Viktor ki akarja vezetni hazánkat onnan. Tehát Orbán szembemegy a választókkal. Szerintük.

 

Figyeljék csak, milyen hihetetlen aljasság húzódik meg a kérdezési technikában?

Nem azt állítják, hogy Orbán ki akarja vezetni Magyarországot az EU-ból, hanem azt, hogy a magyarok erről azt gondolják. Az üzenet így azt a látszatot kelti, mintha Orbán akarná ezt. Közben egy frászt. Az elsöprő többség pontosan tudja, hogy a kormányfő hazánk jövőjét az Európai Unióban képzeli el, amelynek a megreformálást ugyan célszerűnek tarja, de az abból való kilépést egyáltalán nem.

Mire jó mindez? Arra, hogy minél több bizonytalan szavazóban dőljön el a borjú, és mondja azt, hogy „pfuj Orbán”. A valóságoz ugyan semmi köze nincs az Ujhelyi-Pulai páros állításának, de – félrevezetésük révén – reményeik szerint majd lesz.

 

A Závecz Research kimutatása pedig azzal próbál pozíciókat szerezni Márki-Zaynak, hogy kutatása alapján az emberek Európa-pártibbnak tartják őt, mint Orbán Viktort. Ebben a legnagyobb sunyiság és aljasság az, hogy milyen Európát akar Márki-Zay és milyet Orbán Viktor?

Márki-Zay természetesen éppen olyat, mint Gyurcsány. Globalista birodalmat, liberális diktatúrát, amit úgy hívnak, hogy Európai Egyesült Államok. Ahol Brüsszelben döntenek el mindet, mi pedig szolgaként nyitjuk tágra a kapukat a migránsok, az LMBTQ-aktivisták előtt, adjuk oda évszázadok óta meglévő, hagyományos keresztény értékrendünket és életformánkat, szép lassan kipusztítva a magyarságot.

Záveczék persze nem ezt az Európát láttatják velünk, hanem azt, amit mi gondolunk Európáról. A szabadság, a demokrácia, az emberi jogok Párizsát, Londonát, Rómáját, vagy a Bécsben nyitandó cukrászda álmát.

 

Lényeg a lényeg: forró a pite, rossz a baloldal választási esélye, ezért jönnek ezek a szörnyűbbnél szörnyűbb, a valósággal köszönőviszonyban sem lévő, a fejeket összezavarni akaró közvélemény-kutatások.

Április 3-án meg kell mutatni, hogy mosolyogni mi is tudunk, ahogy Gyurcsány teszi. Csak az a nagy különbség, hogy mi nem kényszerből húzzuk fülig a szánkat.

Nyomás szavazni, ezerrel!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére