Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oroszlánszívű Fekete-Győr és a vitától rettegő nyúl meséje

888.hu

2022.01.29. 20:35

Fekete-Győr András legújabb Facebook bejegyzését olvasva joggal támadhat az az érzésünk, hogy a Momentum levitézlett elnöke nyugodtan csatlakozhatna a legnagyobb nevettetők csapatához. A legújabb kacagásra késztető eszmefuttatásában ugyanis arra a kijelentésnek álcázott kérdésre keres választ, hogy „miért retteg a vitától Orbán Viktor”.

A feladott magas labdát túlságosan könnyű lenne leütni azzal, hogy a pengeéles elméjű Fekete-Győr nemhogy egy vitán, de egy baráti kérdezz-felelek során is csúfosan megbukna, sőt, már meg is bukott. Lásd, a „nem tudom”-ok számában világrekordot javító, és ezzel az elnöki posztra való tökéletes alkalmatlanságát bizonyító Partizán interjút! Mentségére szóljon, hogy nem maga az ex-pártelnök akar vitázni a kormányfővel – az lenne ám az igazi kabaré –, inkább az ellenzéki összebútorozás fekete öves híveinek szól az erőfitogtatás köntösébe bújtatott álkérdés.

„Ha Orbán Viktor védhetőnek tartaná a kormányzását, nem remegne nyusziként, hanem leülne vitázni Márki-Zay Péterrel. De ő is tudja, hogy amit csinál, védhetetlen. Ezért retteg a vitától. Aki pedig retteg a magyarság jelentős részét képviselő ellenfelétől, az nem alkalmas vezetőnek, pláne nem miniszterelnöknek”- próbálja a kibertérben a mellét döngetni a decens arcszőrzetű Fekete-Győr. Deresedő hajú honfitársainknak erről talán 1989 nyara, Nagy Imréék újratemetése ötlik fel, amikor Orbán Viktor összekoccanó fogakkal követelte az orosz csapatok kivonását. A vitától folyvást rettegő miniszterelnök nyilván Brüsszelben is félelemtől sápadozva, összefüggéstelen mondatokat hajtogatva lengeti a fehér zászlót.

S ki ne emlékezne, az alig több mint egy hónapja tartott nemzetközi sajtótájékoztatóra, amelyen remegő nyusziként (copyright Fekete-Győr András) jó három óra hosszat válaszolgatott a farkasbőrbe bújt újságírók kérdéseire. Nyilvánvaló félelmében pedig egyszer sem sértette meg a rezsicsökkentést támogatóit, a nyugdíjasokat, zsidó honfitársainkat, a falusiakat vagy éppen a fogyatékkal élőket.

Na persze, Orbánnak még ehhez sincs mersze.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére