Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Partizán-interjú: Gyurcsány még saját komcsijait is lesajnálja

Horváth K. József

2022.09.28. 15:20

Aki azt gondolta, hogy Gyurcsány Ferenc a Partizánnak adott baromi hosszú és valótlanságok sorozatával kitömött interjújából megtud valami újat a baloldal óriási választási kudarcának kulisszatitkairól, illetve arról, hogy miért porlanak tovább azóta is az ellenzék áprilisban megmaradt romjai, az tévedett.

 

A nézőnek az volt az érzése, hogy Gulyás Márton rossz helyre kopogtatott, amikor Gyurcsányt kérdezte minderről, mert a válaszokból lényegében az derült ki, hogy neki semmi köze nem volt az egészhez. Sőt, ha jól bele gondolunk, ott sem volt. Miközben nyilvánvalóan ő állt az egész hatalomvágyó kommunista brigád háta mögött, ő találta ki a teljes összefogással való indulást, ő bólintott rá az előválasztásra, az ő támogatásával került pozícióba Márki-Zay Péter, s az általa fémjelzett politikai csoport választási kampányát támogatták az Egyesült Államokból sok száz milliós pénzügyi csomaggal.

Ezek után odaül annak a Partizánnak a kamerája elé, amely szintén hatalmas támogatásokat zsebelt be egyebek között a Soros György nevével fémjelezett Open Society Foundationstől és az Európai Bizottságtól. Ebben a felállásban a kérdezőnek és a kérdezettnek ugyanazok az érdekei, mint a senki által nem tagadott Egyesült Államokból őket pénzelő megbízóknak. Orbán Viktor megbuktatása.

 

Kérdezőre és kérdezettre egyaránt igazak Orbán Viktor szavai:
„Az a meggyőződésem, hogy Önök azért szankciópártiak, azért támogatják a bevándorlást, azért támogatják a háborút, mert ezt kérik Önöktől. Aki fizeti a számlát, az rendeli a nótát. Ezt a nótát hallgathattuk itt meg a mai napon.”

Nem csoda hát, hogy Gulyás Márton ragyogó partner volt a szerecsenmosdatásban. Néhány gyöngyszem, hogy próbálta eltolni a felelősséget magától Gyurcsány:

1. „A Demokratikus Koalíciónak nem volt megkülönböztetett felelőssége a választási vereségben.”
Őket a miniszterelnök-jelölt arra kérte, hogy ne csináljanak semmit, amit Gyurcsány szó nélkül teljesített, sőt a kérést sem bánta.

2. Szerinte történelmi tévedés volt, amit a választás előtt csináltak, mondta. Szintén úgy, mintha semmi köze nem lenne a dolgokhoz.

3. Aztán felvonultatott egy hozzá illő, látványos hazugságot, ezúttal is kézzelfogható példán adva arra, hogy a Demokratikus Koalíciónak egy szava sem igaz. Kijelentette, az ő kormánya nem lakoltatna ki kisgyerekes családokat, csak akkor, ha van más elhelyezés. Arra a kérdésre, hogy akkor a XV. kerületben miért ez történt a DK-s vezetés alatt, végül azt mondta, lehet, hogy nem csinálják jól minden esetben a dolgaikat.

 

Hát ennyi. Ez Gyurcsány. Tudtuk mindig, hogy egy simlis kommunista, de a fokozhatatlan pofátlanságával mindig meg tudja lepni a nézőt.

Meg saját tábora tagjait is, gondolom, akiknek a szellemi képességeiről is elég lesújtó véleménnyel rukkolt elő egyik válaszában. Így jár az, aki Gyurcsánnyal haverkodik. Íme:

Kérdés: Miért nincs a választási eredménynek a belső elnöki pozíciódra nézve semmilyen következménye?

Gyurcsány szerény válasza: Mert nincs, aki kihívást intézzen velem szemben.”

 

Így kell lesajnálni a saját harcostársakat. Viszont: ezek szerint Gyurcsány marad a baloldal élén!

Mit mondanak erre a magyarok? Hála Istennek!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére