Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pride-babák, sorakozó!

Fodor-Horváth Zsófia

2023.01.20. 17:10

A Harvard orvosi karán azt tanítják, hogyan segítsék a homoszexuális és transz újszülötteket.

 

A Harvard Medical School tanfolyamot indít az LMBTQIA+ csecsemők egészségügyi ellátásához. A kurzus célja, hogy fókuszba állítsák a „nemi és szexuális kisebbségekhez tartozó emberek egész életen át történő” segítését.

Az egyetemen felvehető „Változatos szexuális beállítottságú, nemi identitású és szexuális fejlődésű betegek gondozása” kurzuson a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy olyan kliensekkel dolgozzanak, akik „leszbikusnak, melegnek, biszexuálisnak, transzneműnek, queernek, interszexuálisnak vagy aszexuálisnak vallják magukat” – amint arról a The College Fix számolt be először. A kurzusleírás szerint mind az elméleti és mind a gyakorlati, klinikai oktatás célja arra összpontosítani, hogy a nemi és szexuális kisebbségekhez tartozó emberek identitásukhoz köthető igényeit, szükségleteit kiszolgálják egész életükön át, tehát a csecsemőkortól egészen az időskorig.

A kurzus, mint sok másik is az egyetemen, gyakorlati fókuszú, hiszen arra is lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy mentorált tudományos tevékenységekben vegyenek részt, ilyen például: az érdekképviselet, a minőségfejlesztés, az orvosi oktatás, klinikai kutatások vagy közegészségügyi projektek.

A Massachusetts General Hospital, ami az orvosi egyetem 2022–23-as tanévének elsődleges gyakorló-oktató helyszíne, számos transznemű sebészeti eljárást kínál 18 éves és idősebb személyek számára, valamint forrásokat transznemű fiatalok számára, például beutalókat az LMBTQ+ támogató csoportokhoz. Oktatóhelyszínként szolgál még a Boston Children's Hospital is: Az intézmény azoknak lehet ismerős, akik látták azt a csatornájukra feltöltött – azóta törölt – videót, amiben azt állítják, egyes gyerekek már születésük előtt, tehát a méhen belüli életük során ismerik nemi identitásukat.

 

Az érzékenyítő és edukatív célú tartalmak, mozgalmak dicséretes eredménye az a gyermeknevelési, gondozási attitűdformálás, mely szerint az újszülöttek, csecsemők fizikai és érzelmi igényeit egyre szélesebb körben sikerült megértetni. Ahogy az is, hogy az elavult és bizonyítottan káros autoriter, magárahagyó nevelési elvek, mint a sírni hagyás vagy az „atyai pofonok” kiosztása egyre több család életében kerülnek tiltólistára. A woke irányzat pedig ezen a nagy nehezen kitaposott ösvényen akar átszáguldani, letarolva minden „gyümölcsöt”, amit évek hosszú áldozatos munkája termett. Ép eszű ember számára nyilvánvaló, hogy egy csecsemő, aki még egyik oldaláról a másikra fordulni sem tud, nemhogy LMBTQ+ identitásúként, de még különálló, független individuumként sem identifikálja magát. Az, hogy az LMBTQ+ emberek önazonosan élhessék életüket, alapvető életminőségi kérdés, ahogy az, hogy a kiszolgáltatott helyzetükből adódóan végtelenül sebezhető gyerekeket békénhagyja a woke propaganda, szintén. Ez nem kérdés, aki viszont mégis megkérdőjelezi mindezt, bűnrészessé válik a woke károkozásában.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére