Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Publik Ligája: a női versenyzők

888.hu

2019.07.29. 21:18

Míg a balliberális sajtó berkein belül hetente egymásnak osztogatják a díjakat, addig a jobboldalon baráti versengéssel mérjük össze erőinket. Ez a Publik Ligája.

Nemrég bemutattuk a Publik Ligájának nagy neveit és a titkos esélyeseket is. De fontos kiemelni, hogy a jobboldali publicisták bajnokságában való részvétel nem csak a férfiak kiváltsága. A 20 versenyzőből 5 női nevező is van, akiket nyugodtan lehet a titkos esélyesek közé is sorolni. Mind harcedzett politikai publicisták, a jobboldali újságírás valódi gyöngyszemei.

Itt van például egyből Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap szerkesztője, vezérpublicistája, aki több közéleti műsor, például a Hír TV Címlap című műsorának állandó szereplője. Zsófia egy igazi értékteremtő, a jobboldali moralitás elkötelezett harcosa, akinek egyik legfontosabb visszatérő témája a családok és nagycsaládok megsegítése. Legutóbbi ilyen írását ITT olvashatjátok.

Polgári Szilvia manapság szabadúszó, a Polgár Portál egykori munkatársa. Nemrégiben sokaknál kiverte a biztosítékot egy írásával, de most itt a lehetőség, hogy bizonyítson. Szilvia gyakorlott publicista, aki őszinte írásaival rendesen megszorongathatja a nagy neveket is.

Őry Mariannról, a Magyar Hírlap főmunkatársáról vasárnap már ejtettünk pár szót a titkos esélyesek között. Mariann a nemzetközi és magyar alt-right szakértője, akitől nem idegenek az újító gondolatok és a mély külpolitikai elemzések, vélemények. Vajon a Ligában is ezekkel a témákkal támad majd?

A Publik Ligájában két kolléganőnk is úgy döntött, hogy megméretteti magát. Tóth Dalma és Fodor-Horváth Zsófia mindketten a 888.hu szerkesztői, akik régóta harcolnak velünk a férfiakat megszégyenítő tudásukkal, bátorságukkal és elhivatottságukkal. Dalma Ökojobb című rovatával szembement a mainstreammel, bebizonyította, hogy az ökotéma nem baloldali privilégium. Itt még megjegyezhetjük, hogy Dalma által a 888 egy évvel előbb indított ökorovatot, mint az Index. Zsófi pedig Pszicho című rovatában hajt végre napról napra sebészi pontosságú elemzéseket az emberi lélek és elme mélységeibe. Zsófi emellett a Hír TV Címlap című műsorának is állandó szereplője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére