Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ráküldték a balos lakájmédiát a kidobott plakátokat megtaláló polgármesterre

M. Kovács Róbert

2021.04.14. 11:30

Nekiment a baloldali inasmédia Gyuricza László polgármesternek, aki bemutatta, hogyan dobálták ki illegális hulladéklerakóba az ellenzéki kampányplakátokat Kerepesen. Gyuricza lejáratására azonnal csatasorba állt az Átlátszó és a HVG is, holott előbbi portál ezelőtt még csak a városkáról sem írt egy sort sem. Micsoda véletlen...

 

Komoly feladat egy politikai alapú karaktergyilkosság, és a jelek szerint ezt az Átlátszónál és a hírüket átvevő HVG-nél is tudják. A gyurcsányista baloldal lakájmédiája 24 órán belül képes volt előállni egy lejáratónak szánt cikkel arról a Pest megyei polgármesterről, akinek annyi volt a bűne, hogy az általa irányított Kerepesen bukkantak elő az ellenzéki koalíció – többek között – Karácsony Gergelyt is népszerűsítő, majd leszedésük után illegális hulladéklerakóban elhelyezett 2019-es kampányplakátjai.

Mivel ezen a sztorin nem nagyon lehetett fogást találni, hát megindult a politikai támadás más vonalon. Az Átlátszó arról ír, hogy Gyuricza László, Kerepes polgármestere „diktatórikus” szervezeti és működési szabályzatot fogadott el, amely korlátozza az ellenzéki képviselők felszólalási és iratbetekintési jogát.

„Hasonló módosítások több településen – többek között Gyöngyösön és Újbudán – is történtek,

az erről szóló határozattervezetet városunk jegyzője minden tekintetben a jogszabályoknak megfelelően készítette elő”

– hangsúlyozta a 888.hu-nak Gyuricza László polgármester, aki volt annyira úriember, hogy nem tette hozzá: ezeket az önkormányzatokat két ellenzéki politikus (nem mellesleg az oltási sorban gyanúsan hirtelen előreugró gauleiterek), Hiesz György és László Imre vezeti.

„Azon túl, hogy

az érintett sajtótermékeket helyreigazítás megjelentetésére szólítjuk fel,

akár állunk az intézkedések törvényességi felülvizsgálata elébe is” – szögezte le a kerepesi polgármester, aki arra a

felvetésünkre, vajon szerinte az egy nappal korábbi médiaszereplése váltotta-e ki a hirtelen támadást, azt felelte: eddig mindenesetre Kerepes problémái nem igazán érték el az országosan terjesztett sajtótermékek ingerküszöbét.

És tényleg:

az Átlátszó ezelőtt sohasem írt a városról,

a „Kerepes” címkét keresve egyedüliként a mostani írás jelenik meg. Az is aláírás nélkül, de a lap egyik újságírója Kerepesen él, és a 888.hu információi szerint jó kapcsolatot ápol a helyi ellenzék hangadójával, a valaha Ugró Jánosként köztartozást hátrahagyó, majd más néven politikai pályára lépő Springer Friedrich Horsttal. (Nem mellesleg a feltételezett szerző, mert, ugye, a „kolléga” nem írta alá a cikkét, egy korábbi, hasonló politikai támadást szolgáló Facebook-bejegyzését még a balliberális megmondóemberekkel szemben megengedő policyt alkalmazó Zuckerberg-média is letiltotta.)

A HVG pedig Gyuricza polgármesteri ciklusának 2019-es kezdete óta másodszor írta le Kerepes nevét, de a korábbi jobboldali városvezetőt, Franka Tibort is szinte kizárólag Springer információira támaszkodva igyekeztek ellehetetleníteni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére