Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Simicskáé a TV2?!

Bertha László

2015.10.15. 19:04

Csütörtök délelõtt bejelentették, hogy Andy Vajnáé a TV2, de Simicskáék most azt állítják, hogy õk már kedden megvették.

Csütörtök délelőtt bejelentették, hogy az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Magyar Broadcasting Co. Kft. megvásárolta a TV2-t, és a szerződéseket is aláírták már a tulajdonosváltásról. A délután folyamán Andy Vajna sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az RTL Klub korábban távozó vezetője, Dirk Gerkens lesz a médiacsoport vezérigazgatója. 

Az ügy itt még nem ért véget!

A bevándorlás- és melegházasságpárti 444-et idézi az egész baloldali média. Azt állítják, hogy a Simicska Lajos üzlettársának érdekeltségébe tartozó Megapolis Media Zrt. kedden megvásárolta a TV2-t, így azt csak az ő jóváhagyásukkal adhatták volna el Andy Vajnának.

A Megapolis az alábbi közleményt adta ki állítólag:

a Megapolis Media Zrt. 2015. október 13. napján megvásárolta TV2 Media Group Holdings Kft. 100%-os üzletrészét, ezzel közvetett módon a TV2 országos médiaszolgáltató tulajdonosává vált. A Megapolis Media Zrt. a mai napon Yvonne Perla Dederick és Simon Zsolt János ügyvezetőket a TV2 Media Group Holdings Kft. ügyvezetői tisztségéből azonnali hatállyal visszahívta, figyelemmel arra, hogy a TV2 csatornára vonatkozó adásvételi szerződést a tulajdonos hozzájárulása nélkül kötötték meg."

A Simicska-birodalom oszlopos tagja, A Magyar Nemzet Online még nem értesült a fejleményekről:

De a 444 igen:

Most akkor mi van? A bevándorlás- és melegházasságpárti 444-et is Lajos pénzeli? :'-(

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére