Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szabó Tímea vállalja a lehetetlent: Korózsért sivalkodik

Horváth K. József

2020.11.17. 19:30

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, Karácsony Gergely pártbéli jobbkeze ezúttal nem a parlamentben, hanem Facebookján sivalkodik.

Nem mást, mint a kamuügyek napjaink legnagyobb szakérői közé előlépett Korózs Lajost, a parlament Népjóléti bizottsága elnökét vette szárnyai alá. Természetesen a maga módján.

Ezt írja: „Selmeczi „megvédjük a nyugdíjakat” Gabriella és barátai tovább akadályozzák a járvány elleni védekezést a Népjóléti bizottságban. Szabotálják azokat a javaslatokat, amelyek a kisgyerekes családokat és az idős embereket segítenék az egyre romló járványhelyzetben. Teszik ezt egy nappal azután, hogy Orbán Viktor bejelentette: nem szavazza meg az uniós költségvetést, megfosztva a magyarokat több százmilliárd forint járványügyi támogatástól. Szégyen és gyalázat, hogy Orbán Viktor pártja, miután beismerte, hogy elbukta a járványkezelést, még akadályokat is gördít a jó szándékú javaslatok elé. Az a Selmeczi Gabriella, aki hazudott a nyugdíjak megvédéséről, majd kacagva nézte végig, hogy 3 ezer milliárd forintot elrabolnak az emberektől, ne papoljon arról, hogy ki méltó egy ülésvezetésre! Szégyelljék magukat, a Fidesz-KDNP ismét elárulta az embereket!”

Korózs Lajos a kamuvideójával, a statisztikai adatok meghamisításával bizony tényleg méltatlanná vált a Népjóléti bizottság vezetésére. Nyilvánvaló, hogy sürgősen le kellene mondania.

Voltaképpen a fenti sivalkodás annak elismerése is egyben, hogy Selmeczi Gabriellának és társainak igaza van. Hiszen Szabó Tímea szintén a főkamuzók sötét klubjának tábornok tagja. Ő mondta még áprilisban, hogy „Az egész világon Magyarországon halnak meg a legtöbben a koronavírus-járványban.” Holott az igazság az, hogy Magyarországon a halálesetek aránya akkor is alacsonyabb volt, mint az uniós országok többségében. S ugyancsak Szabó Tímea ismételte meg nagy hangon a parlamentben a Korózs Lajos kamuvideójában terjesztett hazugságokat.

Ha tehát Karácsony Gergely jobbkeze, Tímea asszony állít valamit, nagy az esélye, hogy annak éppen az ellenkezője az igaz.

Ha ilyen szemüvegen át vizsgáljuk sivalkodását, akkor könnyen lehet, hogy ezúttal is teljes mértékben megváltoznak a kritika tárgyává tett állításainak előjelei. Hamar kiderül, ki is árulja el valójában az embereket?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére