Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szégyelld magad Gergely Zsófia!

Kékes Viki

2016.11.11. 11:59

A HVG újságírója pénteken átlépett egy határt.

Gergely Zsófia tipikus példája azoknak a balliberális újságíróknak, akik a tőlük megszokott morális felsőbbrendűséggel kérnek számon másokat, miközben saját magukra nem ugyanazt a mércét alkalmazzák. 

Gergely például rendszeresen úgy "tudósított" a Spéder-perről, hogy a tárgyalásokon ott sem volt. Erről az apróságról persze nem számolt be és ez nem gátolta meg abban sem, hogy  – a fent említett felsőbbrendűségének teljes tudatában – moralizáljon. Talán mondanunk sem kell, hogy Spéder javára. 

Ennél azonban sokkal undorítóbb, amit Zsófia hétfőn művelt. Úgy számolt be egy magánember egészségügyi állapotáról (egyedüliként a magyar sajtóban), hogy arról az érintett családját meg sem kérdezte. De ezt az információt is csak arra használta fel, hogy aztán összekeverje ugyanezen személy majdnem másfél évtizede lezárt, egyéves felfüggesztett ítéletével – mintha egyik információnak bármi köze is lenne a másikhoz. Gergely Zsófia tehát az általa másoktól olyannyira megkövetelt moralizálás nélkül hozott nyilvánosságra olyan, hallomásból összepletykált információkat, amelyekhez hasonlókért korábban heteken át ütötte a TV2-t a Hvg.hu hasábjain.

Az biztos, hogy Gergely Zsófiának ezért a bíróság előtt kellene felelnie. Jogilag ugyanis minősített személyes adatot hozott nyilvánosságra. Abban szintén biztosak vagyunk, hogy emiatt a moralitás nagyasszonyának nem lesznek álmatlan éjszakái. Önbecsülést, tisztességet, lelkiismeretet, erkölcsöt ugyanis nem várhatunk el tőle. 

(Magyar Idők)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére