Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Szellemi bérgyilkosok” támadják Orbán politikáját

Horváth K. József

2022.08.17. 15:40

Szent István ünnepéhez közeledve nagy a visítozás és – természetesen – a hozzá tartozó hazudozás a baloldalon, mondván Orbánék nem tisztelik István királynak a magyarokat a keresztény Nyugathoz kapcsoló döntését.

 

Előbb Vadai Ágnes DK-s korifeus emelte fel vádlón mutató ujját a Facebookon Kövér László felé, tegnap pedig Lendvai Ildikó ex-MSZP-elnök, máig kitartóan bolsevik lélek kritizálta az ATV-ben ugyancsak ebben a témában a házelnököt.

Vadai szó szerint ezt mondta: „Kövér Lászlónak: Szent István tudta, hogy Nyugaton a helyünk.”
Lendvai pedig a házelnököt idézve ezt: „Az a bűnös Nyugat, az Unió, a szellemi bérgyilkosok meg akar minket fosztani a hagyományainktól és a hitünktől.” Ami szerinte marhaság. Így egyszerűen.

 

Láthatjuk, mindketten elvakultan védik a Nyugatot, mint valami Kánaánt, amelyet ezek szerint csak majmolni lehet, s nem a magyar érdek szerinti legmegfelelőbb kapcsolatot kialakítani vele. És sunyi bolsevik tempó szerint úgy beszélnek Európa II. világháború utáni szerencsésebb történelmű feléről, mint amely ma is éppoly változatlan lenne, mint amibe a magyarok beleszerettek évtizedekkel ezelőtt, s amiért szavazók nagy többségével támogatták az Unióba való 2004-es belépésünket.

Ezzel élnek vissza napjaink neomarxista balosai azt gondolva, hogy némi népszerűséget csiholhatnak maguknak azzal, ha az Unióból való kilépéssel riogatnak alaptalanul, miközben minden kritika nélkül a Nyugat és az Európai Unió mellé állnak, mondván Szent István is így választott.

 

Itt van a kutya elásva!

Szent István ugyanis nem akármilyen Nyugathoz kapcsolta Magyarországot, hanem a keresztény Nyugathoz. Ez azonban az idők során nagyon megváltozott. Erre hívta fel a figyelmet Kövér László a minapi Kulturtaj rendezvényen, s ezért estek neki keményen Gyurcsány talpasai. A házelnök ugyanis pontosan elmondta, miről szól napjaink erőszakos uniós migrációpártisága, genderizmusa, LMBTQ-imádata.

Nem másról, mint szellemi terrortámadásról a keresztény hitünk és a hagyományaink ellen. Hangsúlyozta:
„A cancel culture, az eltörlés kultúrájának képviselői, a transzhumanisták támadják a nyugati emberek emlékezetét. Feladatuk, hogy minden létező emberi különbözőséget természetellenes módon felhasználva szembefordítsák egymással a fehér embert a feketével, a nyugatit a keletivel, a férfit a nővel, a fiatalt az időssel, a keresztényt a muszlimmal. Ezt a műveletet megtévesztő módon érzékenyítésnek nevezik, holott, amit tesznek, az valójában egy társadalmi méretű amnézia, vagyis emlékezet-, érték-, tudat- és identitásvesztés előidézésére tett kísérlet, hogy mindenki irányítható, eladósítható, valamint tulajdonától megfosztható legyen.”
A demokráciára és az emberi jogokra hivatkoznak, holott valójában „meg akarnak fosztani bennünket szabadságunktól és jogunktól”. Attól, hogy megőrizzük hitünket, hagyományainkat és kultúránkat, egyéni és közösségi méltóságunkat, hogy azok maradhassunk, akik vagyunk – szögezte le Kövér László. Aláhúzta: A nyugati világban működő „szellemi bérgyilkosok” gazdái és felbujtói a finanszírozók, a globálisan megszerveződött magánhatalmi pénzügyi érdekcsoportok, amelyek minden közérdeket képviselő államot és minden hagyományos közösséget ellenségüknek tekintenek.

 

Vajon a magyar baloldal a szellemi bérgyilkosok közé tartozhat-e?

Döntse el, kedves Olvasó!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére