Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szia uram! Megafon a Wishről érdekel?

Schüller Márton Imre

2022.02.08. 15:40

Megy a baloldali nyelvújítás: a lényeglátó az új független-objektív.

 

Donáth Anna nemrég annyira elkeseredett, hogy az EU-t hívta segítségül, a Megafon ellen. Mostanra viszont realizálhatták, hogy a siránkozás miatt az Európai Unió nem fog intézkedéseket hozni a Megafon ellen, ezért hatalmas kreativitással megálmodták az anti-Megafont: a Lényeglátókat. Az elnevezés továbbra is jól mutatja a baloldali hübriszt, mellyel a szakmaiság független-objektív mítoszát öntik magukra.

De vajon kik lehetnek azok a Lényeglátók?

A társaságot a Dohány utcában bejegyzett Oraculum 2020 Kft. működteti, aminek ifjabb Páva Zoltán a tulajdonosa. Lehet, hogy lesznek, akiknek ismerős ez a név, akkor az nem véletlen.

Ifjabb Páva Zoltán ugyanis 2008 és 2010 között a Miniszterelnöki Hivatal tanácsadója volt. A Gyurcsány-Bajnai éra egyik kegyeltje, akinek cége a Medich-Technik Bt. 2008-ban, a válság idején csaknem ötmillió forintot kapott szaktanácsadói tevékenységéért.

Az Oraculum 2020 Kft. adja ki az Ezalényeg.hu nevű szennyportált is, melyet Páváék még 2019-ben hoztak létre nem sokkal az önkormányzati választások előtt. Azóta pedig időről időre elárasztják hirdetett bejegyzésekkel a közösségi médiát. Ez a lap tolja folyamatosan a baloldali propagandát, de ismert a közönséges, személyeskedő cikkeiről és arról is, hogy időnként nettó hazugságokat terjeszt.

Már csak az a kérdés, hogy vajon ennek az új MSZP-s gittegyletnek kik lesznek majd az arcai? Mert a dacosan néző, megafont(sic!) szorongató vörös hajú lány képe, amit a hirdetésekben láthatunk egy fotóügynökségtől megvásárolható. A People on strike with megafone című stock-fotót 14 dollárért bárki megveheti. Ergo nem ez a lány fogja osztani a nagyérdeműnek.

Szóval kik számítanak olyannak a baloldalon, akik látják a lényeget?

A klasszikus nagy öregek: Bokros, Surányi, Korózs trió? Vagy néhány Momentumos kissrác? Esetleg pár LMBTQ-aktivista?

Egyelőre nem tudni, de valószínűleg ilyesmire lehet majd számítani. Bizonyára roppant szórakoztató lesz.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére