Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tagadják bolondulásig a migráció és a járvány kapcsolatát

Horváth K. József

2020.03.12. 20:45

Az ember tágra nyitott szemmel nézte a HírTv Csörtéjének legutóbbi adásában, hogy a vita liberális oldalának tagjai szinte bolondulásig tagadják az összefüggést a migráció és a koronavírus terjedése között.

Szakonyi Péter és Závecz Tibor szinte egymás szavába vágva igyekeztek bizonygatni, hogy semmiféle kapcsolat nincs a két dolog között.

Nem tudom, mitől ez a megátalkodott szembenállás egy olyan tényszerű összefüggéssel, amely minden józan ember számára napnál világosabb. A kérdés fel sem vetődne, ha nem látná az ember, a liberális sajtó minden erővel arra törekszik, hogy elválasszák egymástól az elválaszthatatlant. Az első – pontosabban nulladik – olaszországi fertőzöttről például azért nem lehet tudni többet, mert megállapították ugyan nála a vírusfertőzést, de hiába kérte a pakisztáni származású migránst a hatóság, hogy két hétre saját lakásába vonuljon karanténba, ő fütyült rá és pizzafutárként dolgozott tovább egy paviai kínai étteremben, nyugodt lélekkel terjesztve tovább a fertőzést.

Csak nem azért ez a kirohanásszerű szembenállás az urak részéről, mert Orbán Viktor rámutatott az összefüggésre, s ha ő mondja, akkor az a liberálisok szerint eleve nem lehet igaz. A kormányfő kijelentette: „Az illegális migráció és a koronavírus-járvány között egyértelműen kapcsolat van, hiszen számos bevándorló Iránból vagy Iránon keresztül érkezik, amely a fertőzés egyik gócpontja.”

Az ember azt gondolná, hogy ez kétszerkettő. Közben a bevándorlást támogató liberálisok érveléséből az derül ki, hogy ez egyáltalán nem biztos. 1. Lehet azért mondják, mert eleve semmiben nem akarnak igazat adni Orbánnak. 2. Lehet az is, hogy el akarják leplezni: a migráció egyébként önmagában is hatalmas fenyegetése koronavírussal súlyosbítva csak tetéződik, s a magyarok még inkább ellenállnak annak a gyurcsányista politikának, amely a bevándorlás eminens támogatója.

Mérhetetlenül cinikus mentalitásról van itt (is) szó, hiszen a fogalmak különválasztásával a migrációt annak ellenére támogatni akarja, hogy nagyon jól tudja, az ellenőrizetlenül hazánkra törő, Iránból vagy azon keresztül is érkező migránsok nemcsak a magyarok biztonságát veszélyeztetik, mint illegális bevándorlók, hanem az egészségét, horribile dictu az életét is.

Mindezt miért?

Csak nem azért, hogy azt lehessen kiabálni, hogy a kormány nem véd meg bennünket, nem vigyáz ránk, Magyarországon félni kell? A pánikbizniszben is érdekelt szellemi szövetségesük, Gyurcsány Ferenc hetek óta másról sem beszél, mint a kormánnyal szembeni bizalmatlanságról, hogy ezen a fronton is megkísérelje aláásni a kormány és a támogatóik közötti, általa bizonnyal nagyon irigyelt szilárd szövetséget.

Nem fog sikerülni, hiszen magyarok többsége azt a kormányintézkedést is helyeslően fogadta, amellyel a kabinet honfitársaink és a tranzitzónában tartózkodó migránsok egészsége és biztonsága védelmében ideiglenesen lezárta a zónákat és megerősítette a határvédelmet.

Tette mindezt Závecz és Szakonyi személyes egészsége és biztonsága védelmében is, akik lelkük mélyén nyilván örülnek is ennek. Hallgatólagosan elismerve, hogy bizony nagyon is van összefüggés a koronavírus-fertőzés és a migráció között. És ennek megfelelően kell vigyázni a hazára!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére