Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tapsvihar a parlamentben: visszájára fordult Szabó Tímea magyargyűlölete

HKJ

2020.04.20. 18:00

Különleges attrakciója volt a mai parlamenti ülésnek Szabó Tímea felszólalása. A képviselő asszony ugyanis hatalmas tapsot kapott a kormánypárti képviselőktől, amikor gyűlölködő stílusában elkezdte sorolni, hogy a határon túl élő magyarok mely országban, megyében, településen kaptak védőmaszkot a magyar kormánytól.

Csak úgy sorjáztak az országok, megyék, településnevek Szabó Tímea elvékonyodó szájszélei közül, hogy „Kolozs megyében kaptak 21 ezer maszkot, Maros megyében 60 ezret, Beregszászban, Csíkszeredában, Kovászna megyében, Zilahon, Horvátországban, Macedóniában…” ennyit meg ennyit, mondta volna, ám közben a képviselői tetszésnyilvánítás csak nem akart szűnni.

Még Szabó tett ugyan egy-két kísérletet felszólalása folytatására, de a taps csak nem szűnt, az idő viszont elfogyott. Kövér László házelnök így kommentálta a helyzetet, miközben helyre tolta a hangkeverő gombját:

„Köszönöm képviselő asszony, sajnos az ön által kiváltott viharos tetszésnyilvánítással nem tudtam mit kezdeni! Köszönöm szépen.”

Így jár az, aki ennyire szereti a magyarokat. Határon innen és túl.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére