Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Továbbra sem barátkozott még meg a kínai védőoltással a gyurcsányista Komáromi Zoltán

888.hu

2021.07.31. 17:30

Ugyan szó szoros értelemben valóban nem oltásellenes, de a keleti oltóanyagokkal szembeni hecckampánya már-már egyszerre komikus és valamelyest bicskanyitogató.

 

Az ATV stúdiójában arra a kérdésre, hogy legyen-e harmadik oltás is, ugyan igennel válaszolt, azonban sietve hozzátette, hogy az számára fontosabb, ha elérhető lenne az 1. és 2. oltás az emberek számára. Valamint hogy elérjük össznépességi szinten a 80 százalékos átoltottságot.

Nem tudni,hogy eddig Komáromi Zoltán melyik baloldali cirkuszt nézte, vagy esetleg lesütötte volna a szemét, de sokaknak még élénken élnek azok a emlékek, hogy a baloldali politikusok és sajtójuk gáncsolta és nehezítette a kormány vírus elleni védekezését.

Majd közli álszerényen, hogy ő hiányolja az oltakozásról szóló kampányt, mivel szerinte a kormány éppen „mindenféle hülyeségre” elköltötte már a pénzt – gondolván itt az ellenzék által hevesen támadott nemzeti konzultációs kampányra, amit a kormány nem olyan rég indított el.

Majd nem nem volt rest tovább hergelni a hallgatóságot a kínai oltás ellen.

Azt még mindig nem hajlandó elismerni, hogy a kínai védőoltás a 60 éven felülieknek is kiváló oltóanyag a vírussal szemben. Ezt Komáromi nehezen képes elfogadni, aztán

még ő érzi magát megsértve, hogy oltásellenesnek nevezik.

Miközben amit mond és tesz, az hergelés a kínai védőoltással szemben. Ez pedig nem más, mint oltásellenesség.

És hiába próbálja magát menteni magát azzal a felütéssel, hogy „a praxisában szereplők 90 százalékát beoltotta”, őket továbbra is igyekezett mindent megtenni, hogy lebeszélje őket a kínai védőoltásról

„Elmondtam nekik, odaadtam a dokumentumot érthetően lefordítva. Olvassa el, ő döntsön! Aki sietett, és választotta, az megkapta! Aki azt mondta, hogy inkább vár még egy hónapot, hogy megkapja a másikat, az meg ezt választotta”

– jelentette ki.

Ezzel nem mást tett, mint emberek életét tette kockára. Ugyanis abban az egy hónapban, amíg egy nyugati vakcinára várakozik, könnyen megbetegedhet a vírusban. Vagy ami a legrosszabb, még bele is halhatnak. De Komáromi a felelősséget értük már nem vállalja.

Mindent azért, mert számára a kínai védőoltás nem megbízható, vagy nem szimpatikus. Követi a Demokratikus Koalíció által kihirdetett oltásellenességi kampányt.
Műsorvezetői kérdésre meg is válaszolta, hogy ő a Pfizer és a Moderna vakcinák mellett áll ki, és embereknek kizárólag azt ajánlja.

Közel másfél éve velünk van a koronavírus, és a baloldal még mindig a keleti vakcinák ellen folytat ellenkampányt.
Miközben mint a kínairól, mint az orosz védőoltásokról ki lett már mutatva, hogy ezek mindegyike hatásos a vírussal szemben.

Arról a műsorban már nem tett említést, hogy egyre több nyugat-európai ország adja fel a keleti vakcinák elleni harcot, és a magyarországi sikeres védekezéshez hasonló útra lépnek.

Mert tartja a közmondás:

a magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz.
Csupán érdekelne a gyurcsányista egészségpolitikus véleménye, hogy vajon hogyan lett volna telt ház az EB-meccseken, és majd hogyan lehetnek külföldi és hazai szurkolók sokasága az idei Forma 1-es futamon, ha csupán a nyugati vakcinákat engedélyezte volna Magyarország?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére