Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Forisek Ádám

2018.09.23. 15:55

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességbõl védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelõtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Mint ahogy arról mi is írtunk, az MSZP a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán a hazaárulás mellett döntött, és megszavazta azt.

A dolog pikantériája azonban az, hogy Ujhelyi István, aki leghangosabban vette védelmébe a jelentést, és magát mint büszke hazafit aposztrofálta, amiért megszavazta, 2015-ben még egészen mást gondolt.

2015:

Nem támogattam az Európai Parlament mai plenáris ülésén a magyarországi helyzetről szóló közös állásfoglalási indítvány elfogadását."

Érvelése szerint "nem lehet Magyarországot büntetni" Orbán kormányzása miatt, ezért 2015-ben tartózkodott a szavazáson.

Sem korábban, sem a jövőben nem fogok megszavazni olyan javaslatot, amely a 7-es cikkely alkalmazását szorgalmazza, vagy amely legalábbis megnyitja a lehetőségét az állampolgárokat is érdemben sújtó szankcióknak.

Köszönjük Ujhelyi Istvánnak, hogy maga is bevallotta, mennyire gátlástalan, kétszínű és hazáját semmibevevő politikus. Hiszen három évvel ezelőtti, fenti gondolata alapján pontosan tisztában van vele, hogy a Soros-Sargentini-jelentés is Magyarországot támadja, és a magyarokat bünteti.

2018:

Hogy nevezheti magát nemzetinek egy kormány, amelyik erőszakosan kizárja honfitársait a nemzet fogalmából?"

– kérdezi álfelháborodással Ujhelyi István közleményében. Nos úgy, hogy azokat az embereket sem nemzet, sem egyének nem kedvelik, akik hazudnak és elárulják a hazát.

Ennek ellenére a szoci politikus most már büszkén vállalja: nem számítanak az emberek, nem számítanak a szankciók, jöhetnek a retorziók.

Ma ugyanis az az igazi hazafi, aki országát, nemzetét és gyermekeinket meg akarja védeni az orbáni rezsim erőszakos károkozásától. Ebben a most elfogadott jelentésben az európai nemzetek képviseletében az Európai Parlament több mint kétharmados többsége erre tett kísérletet."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére