Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ujjongott és állva tapsolt az amerikai közönség Orbán Viktor beszéde alatt

888.hu

2022.08.05. 12:00

Okozott a liberálisoknak egy álmatlan éjszakát.

 

Tegnap este az egész világ az amerikai Texas állam felé figyelt.

A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényét, az Amerikai Konzervatív Unió (CPAC) nyári konferenciáját Orbán Viktor miniszterelnök nyitotta meg. A kormányfő útmutatást adott a szimpatizánsainak egyebek mellett az illegális migrációról, a családpolitikáról, a Fidesz sikerének a titkáról és arról, hogy miként lehet felvenni a harcot a kommunista és a liberális erőkkel szemben.

Ebből is látszik, hogy Magyarország ugyan kicsi, de politikailag olyan nagy befolyással rendelkező állam, amely közéletéről és ideológiájáról nemcsak írni és beszélni kell, hanem tanítani is. A kormányfő a beszédében felvázolta Amerika és a világ számára az országunk és ezzel együtt a magyar kormány világos értékrendjét: a kereszténységet, az Európában egyedülálló családpolitikát, de legfőképp azt, hogy „az anya nő, az apa férfi, a gyerekeinket pedig hagyják békén”!

Kevesebb nőimitátor és több Chuck Norris kell!”

– hangsúlyozta Orbán Viktor.

Az amerikai közönség a kijelentést követően állva és ujjongva tapsolta meg a magyar miniszterelnököt.

 

Patakokban folyik a libsik könnye.

Ahogy azt Orbán Viktor is megjósolta, a nemzetközi és a hazai baloldali média a tegnap esti beszédről cikkezik és sivalkodik, de érdemi kritikát egy újság sem tudott még megfogalmazni.

A magyar ellenzék nemcsak az amerikai konzervatív eseményről hallgat, hanem egyenesen tudomást sem vesz a történelmi jelentőségű beszédről, amelyben a miniszterelnök „megmondta a tutit”.

(Jó. Időközben Fletó felébredt, s miután megitta a kávéját klaviatúrát ragadt, hogy pár művészi sorban értékelje a kormányfő beszédét. „Kritikájában” következő jelzőket használta: „színpadember”, „ripacs”. Mondja ezt ő, aki a parlamenti alakításaiért hamarabb kapott volna Oscart, mint Leonardo DiCaprio...)

Nem is csoda, hogy keresik a szavakat.

Orbán Viktor felért a csúcsra. A magyar politika, a család centrikus ideológia és az Alaptörvény tankönyvbe illő iskolapélda, ahogy arra a CPAC is rámutatott: helye van a világ nagy eszméi és filozófiái között.

Tegnap este Texasban gondolatban jelen volt minden magyar, megható és felemelő pillanat volt mindenki számára azt látni, ahogy a világ a MI miniszterelnökünkre figyel és issza a szavait.

Történelmi jelentőségű beszédet hallhattunk, amelyről egészen biztosan sokáig fognak még cikkezni az irigyek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére