Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vajon Brandon végül fülkeforradalmat hoz majd?

Schüller Márton Imre

2021.11.06. 20:50

Még egy éve sincs hivatalban Joe Biden, de már tömegek küldenék nyugdíjba. De ki az a Brandon?

Egy ideje már az amerikai sportesemények visszatérő jelensége, hogy a szellemileg látványosan hanyatló elnököt a szurkolók nagy csoportjai finoman szólva is elküldik a francba egy rigmussal, ami így hangzik: F*ck Joe Biden.

A dolog viszont akkor kezdett el igazán kumulálódni, amikor az igaz, szent és független-obijektív média egyik riportere egy NASCAR futam végén a fent említett skandálást látványosan kicserélte arra, hogy „Lets go Brandon!”. Logikus is lett volna, hiszen éppen a futam győztes Brandon Brown-al csinált interjút, csak a tömeg éppen mást kiabált. Kérdés, hogy ez mennyire volt szándékos. Esetleg a hölgy már reflexből fedi el a valóságot ha az nem illik a mainstreambe. Ezt viszont egyhamar nem tudjuk meg. Annyi biztos, hogy az amerikai médiaelit azóta sem reklámozza agyon a dolgot. Hiszen nem Trumpot anyázzák.

A videó pillanatok alatt bejárta az internetet és mémmé vált és egy hónap leforgása alatt az élet minden területére beszivárgott az USA-ban. Kint van út menti táblákon, benzinkutakon, éttermekben, boltokban. A Southwest Airlines egyik pilótája ellen még vizsgálatot is indítottak, mert a hangosbemondón bemondta a rigmust. A sport eseményeken pedig már dacból is így vagy úgy előkerül.

Nem kérdés, hogy Joe Biden következő ciklus vállalására egyszerűen nem lesz alkalmas. Hiszen, aki Ferenc pápát egy afroamerikai baseball-játékosnak nézi az valószínűleg nincs már a toppon fejben.

Az viszont nagyon is kérdés marad, hogy a demokraták mélyállama vajon a következő választásra is föl tudja-e támasztani a holtak seregét, akikkel sikerül egy újabb népszerűtlen bábelnököt a székbe ültetni, vagy az amerikaiak megunják, hogy ilyen látványosan lehet cenzúrázni a valóságot és keresnek valami jobbat a jelenlegi vezetésnél.

Évekre van még a következő amerikai választás, viszont ez a mostani hullám lélektanilag megágyazhat a következő republikánus kampánynak, ha így folytatódnak a dolgok.

U.i.: A 444 ne botránkozzon már annyira a rigmuson... az O1G-nél nem voltak ilyen finnyásak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére