Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Valamiért nagyon zavarja a kereszt a Népszava publicistáját

Horváth Tamás

2020.10.30. 12:12

Szegő Péter újságíróból Müller Cecília nyaklánca miatt tört elő az elemi kereszténygyűlölet.

A balliberális „értelmiségen” belül van egy réteg, amelyet valamiért nagyon zavar, hogy Müller Cecília kereszttel a nyakában szokott felszólalni az operatív törzs sajtótájékoztatóin. Ezúttal Szegő Péter, a Népszava publicistája sivalkodott egy jóízűt az országos tiszti főorvos nyaklánca miatt.

Lehet, hogy tök mellékesnek tűnik, mindenesetre ha én lennék a miniszterelnök, megkérném a Nemzet Cilikéjét, hogy közszereplései alkalmával legyen kedves levenni a keresztet a nyakából.
Szekularizáció mint olyan”

– írta az újságíró a Facebookon.

Szegő Péter

Szegő Péter, aki az interneten fellelhető információk szerint újságíró, történész, politológus, és tanári diplomával rendelkezik, valamint alapító tagja a Társaság a Magyarországi Zsidó Kisebbségért Egyesületnek (amely 2007-ben beszüntette tevékenységét), nem először botránkoztatja meg a közvéleményt.

A 2016-os, bevándorlásról szóló népszavazás kapcsán például ezt írta a Facebookon:

Tulajdonképpen én ebből a népszavazásból csak jól jöhetek ki. Ha érvényes, akkor nyomhatom, hogy legpocsékabb nemzet, nyilasország, meg moslék-ország, ha viszont nem érvényes, akkor annak örülhetek, hogy a Fidesz kapott egy gyomrost.”

Idén tavasszal pedig a Népszavában jelent meg egy olyan publicisztikája, amelyben Magyarországot fasiszta diktatúrának nevezte.

FRISSÍTÉS: Szegő Péter időközben törölte a keresztet kifogásoló Facebook-posztját (vélhetően pusztán gyávaságból, nem pedig azért, mert hirtelen katolizált). Az internet azonban szerencsére nem felejt:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére