Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varga-Damm, a kommenthuszár

Tokaji Gergő Máté

2019.07.18. 09:38

A Simicska Lajos által a Jobbikba dobott Varga-Damm Andreánál valami nagyon nincs rendben.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a jobbikos Varga-Damm Andrea minősíthetetlen stílusban beszélt a Hír TV stábjával, de az önmagát a szeretet élharcosaként jellemző politikus a Facebookon is folytatta ámokfutását, ahol nemcsak a Hír TV-t, de a csatorna nézőit is gyalázta.

A „kedves hazudozók” felütés után mélyebb betekintést nyerhettünk Varga-Damm Andrea (továbbiakban: Simicskáné) lelkivilágába. Az önmagát politikusként számontartó kommenthuszár (természetesen a sajtószabadság védelme jegyében) először is nehezményezte, hogy a Hír TV nem abban a témában meri kérdezni, amiről ő szívesen nyilatkozna, majd hozzátette: „persze maguknál nem sok embernek volt gyerekszobája.”

Simicskánét láthatóan nagyon érdekli, hogy kinek milyen gyerekszoba jutott, ezért segítségképpen adnék neki néhány javaslatot: megkérdezhetné Sneider Tamás egykori szkinhedvezért, a zsidókat listázó Gyöngyösit, a feltűnési viszketegségben szenvedő Jakabot, de akár a párt bukott elnökét, Vona Gábort is, aki korábban a Magyar Gárda élén masírozott, ma pedig rajzfilmfigurákkal társalog. De akár megkérdezhetné azt a Janiczak Dávidot is, aki Hitler-imitátorokkal pózolt és nemi erőszakkal fenyegetőzött, vagy Pál Gábort, aki jobboldali újságírókat akart megverni.

De Simicskáné hosszan beszélgethetne az általa korábban „szeretetteljes emberként” jellemzett patkányozó Bangónéval, az országot lejárató gyurcsányista barátaival, az állandóan óbégató Szél Bernadett-tel, sőt úgy teljes egészében az összes ellenzéki politikussal.

A bundagyűjteményéről is híres Simicskáné „szemében gyűlölet lobogott, szájából pedig szennyvíz folyt”, idiótáknak nevezte a vele egyet nem értőket, ezzel tanúbizonyságot tett arról, hogy teljesen alkalmatlan a politikusi szerepre és az emberek képviseletére.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére