Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vásárhelyi Mária nevezzen téged rasszista nácinak

2015.11.30. 17:00

A 168 óra az önmagát értelmiséginek képzelő munkásőrök entellektüel-hetilapja: sok duma, rengeteg kormányutálat, évtizede útkereső baloldal. Belterjes pletykák a Klub Rádió hátsó zugaiból.

Mester Ákos ügynökbújtatója olyan mennyiségű kriptokommunista újságíróelvtársat alkalmaz, hogy kiteszik a Demokratikus Kolaíció és a Magyar Szocialista Párt szavazóbázisának legalább felét.

A 168 órában most Vásárhelyi Mária megsemmisítő kritikával illette a 8-ast, előrángatta egy nagysikerű írásunkat, ahol igyekeztünk lefektetni az alapokat a párizsi helyzet után, s ennek kapcsán Mária olyanokat ír, hogy

"A nyíltan fenyegető bevezető mondatok után egy szexista, aberrált, gyűlölködő elme vízióival szembesülhet az olvasó. Vigyázat, a köznyugalom megzavarására alkalmas, brutális tartalmak következnek, amelyeket körülírni vagy saját szavaimmal elmondani képtelen vagyok!"

De itt nem áll meg, úgy cifrázza a mondanivalót, hogy abban nincsen nemulass, megkapjuk a megsemmisítő ítéletet: nácikok!

"A portált stílusa, hangvétele alapján nyugodtan tekinthetjük a nácik hivatalos lapja, a Völkischer Beobachter 21. századi, magyar nyelvű, digitális újragondolásának."

Vásárhelyi Mária mindig különös izgalomba jön, ha számára nem megfelelő kontextusban emlegetik, ezért válhatott korábban Szily László exindexes, excinkes újságíró is neofasiszta gyűlölködővé.

Szily 2009-ben írt publicisztikájában ugyanis dominaszerkóba öltöztette Vásárhelyit egy, a Magyar Demokratikus Charta rendezvényen elnyomott szpícs miatt. Itt a meglett médiaszocilógus gyújtó hangú előadásban részletezte a Fidesz eljövetelét, tervezett rémtetteit, és a kismacskák puszta kézzel történő, öncélú vízbefojtását.

A dominaszerkózásért 1 milliót + kamatait kellett az indexeseknek kipengetni, úgyhogy a sajtószabadság felkent őrével mi is óvatosan hadakozunk.

Addig is álljon itt Fábry Sándor humorbonbonja és -labdacsa a Vásárhelyi Máriákról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére