Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Twitter felveszi a harcot a Facebookkal

Sümeghi Lóránt

2016.01.06. 10:48

Kibõvítené a Twitter a 160 karakteres korlátját annak érdekében, hogy felvegye a versenyt a Facebookkal.

Az eddigi 160 karakter helyett 10 000 karakteres szövegezéseket tesz majd lehetővé a Twitter, miután jelentős lassulás állt be a felhasználói növekedésben.

A Facebook térhódítását nem csak a hozzá hasonló közösségi hálók sínylették meg, hanem a merőben eltérő profilú Twitter is. A 160 karaktert engedélyező közösségi, megosztó-háló már egy ideje azzal volt kénytelen szembesülni, hogy felhasználói a hosszabb szövegezésű státuszaikat kénytelenek a Facebook felületén megosztani, mivel a Twitter oldalán ezek már nem férnek el.

Ebből kifolyólag a 2015-ös évben alig növekedett a felhasználók száma, legnagyobb vetélytársaként pedig a Facebook tulajdonába tartozó Instagram bizonyult.

Ezen felül a felhasználók gyakrabban inkább fényképeket osztottak meg, amelyeket bizonyos szövegekről készítettek annak érdekében, hogy kikerüljék a karakter limitációt. Az innovációtól azt remélik, hogy jelentősen megnövelheti a penetráció mértékét és ezzel együtt még több felhasználóra tehet majd szert a szolgáltatás.

(Reuters)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére