Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az oroszok harmada hisz a boszorkányságban

Tóth Dalma

2016.10.31. 16:58

Az oroszok több mint negyede már látott is valakit varázsolni.
Az orosz lakosság 36 százaléka véli úgy, hogy egyesek képesek varázsolni vagy megátkozni másokat, amíg 27 százalékuk rajta is kapott már valakit, miközben varázsolt - adta hírül a TASZSZ.

Leginkább a 45-59 éves nők hisznek a boszorkányságban. A 18-24 éves fiatalok, és a nagyobb városok lakói szkeptikusabbak e tekintetben. Moszkva és Szentpétervár lakosainak 83 százaléka még soha nem találkozott természetfeletti jelenséggel. A felmérés szerint, minél kisebb egy település, annál jobban hisznek az ott élők a boszorkányságban.

Lehet a vodka is közrejátszik abban, hogy az oroszok ennyi csodát látnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére