Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brexit: megint ki járt jól?

Bokor Gábor

2016.06.24. 18:58

Természetesen a magyar származású, Amerikában élõ üzletember: Soros György.

A 85 éves üzletember bő két hete vásárolt rengeteg aranyat, valamint bevásárolta magát több aranybányába. Akkor elemzők arról írtak, hogy Soros komoly pénzügyi zavaroktól tart a piacokon a Brexit miatt. Pár napja megmondta, hogy "Fekete Péntek" jöhet a brit népszavazás után.

A spekuláns döntése, hogy aranyba fektet beigazolódott, hisz Nagy-Britannia kilépésével sorra döntik a részvények értékei a negatív rekordotokat, és az arany árfolyama 5 százalékot nőtt. 

(Breibart, Porfólió)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére