Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így hódíthatod meg álmaid nõjét

888.hu

2016.05.22. 17:58

Ezúttal tudományt hívjuk segítségül, hogy választ kaphassunk a legõsibb kérdésre: mi kell a nõnek???

A női lélek sokszor megfejthetetlennek tűnik a férfiak számára. Hogyan legyünk vonzóbbak? Ridegen és számítóan viselkedjünk, vagy már az első éjszaka után ágyba vigyük a reggelit? Kedvesek és előzékenyek legyünk vagy netán megközelíthetetlen macsók? Szerencsére a tudomány erre mind megadja a választ. Íme sok-sok évnyi kutatási eredménye.

  • Sosem hátrány, ha valaki jóképű és kisportolt, de mindez nem játszik akkora szerepet, mint hinnéd! A jóképű izomgyurikat a nők leginkább rövid távú kapcsolatok céljából választják. Ha ez a célod, akkor be kell ruháznod egy kondibérletre.

 

  • A humorérzék elengedhetetlen. Nem kell Bödőcs Tibornak lenned, de egy kevés szellemeskedés sokat lendíthet az ügyön. A megfelelő humorérzékkel rendelkező férfiak intelligensebbnek tűnnek a nők számára.

  • Hosszú távú kapcsolatokra a nők tipikusan az önzetlenebb, kedves pasikat választják.

 

  • "Ha van lóvé, minden van". Ez egy általánosan elterjedt felfogás a férfiak körében. A kutatók azt találták, hogy azok a férfiak sikeresebbek az online ismerkedés terén, akik valamilyen ház, vagy kocsi előtt pózolnak. Minél drágább az ingatlan és az autó a képen, annál több hölgy keresi az adott férfi társaságát. Ha eddig nem találtál elég játszópajtást a Tinderen, akkor ideje sétálni egyet a belvárosba és csinálni egy szelfit egy Maserati mellett.

  • A nők jobban kedvelik az idősebb pasik társaságát. A korkülönbség azonban mindig ízlés kérdése. Egy kutatás szerint ez azért van így, mert egy idősebb pasinak több ideje volt felhalmozni a javakat, erőforrásokat – fogalmaz diplomatikusan a tanulmány.

 

  • Az arcszőrzettel kapcsolatban sok kutatás jelent meg, de ezek sokszor ellentmondanak egymásnak. Valószínűleg ez leginkább ízlés kérdése a nők részéről. Ezért olyan legyen az arcod, ami NEKED kényelmes. Ráadásul így a megfelelő nőket fogod bevonzani, tehát nem kell mindig a divatot majmolni.

  • Ha egy nő számára nehezen vagy elérhető, akkor jobban fog kívánni téged.  Érdemes elkerülni a rideg macsó és a töketlen papucs két, veszélyes végletét. Járj emelt fővel, és nem kell a lábai elé esni a nőnek még akkor sem, ha az állad minden alkalommal leesik, amikor csak meglátod.

 

  • Újabb Tinderes adalék: azokat a férfiakat, akik kutyával vannak lefényképezve több nő lávolja. (Tipp: sok kutyamenhelyen szívesen fogadnak önkénteseket, akik néha elviszik egy-egy sétára az ebeket. Ha már megjáratod a blökit, keress egy Maseratit és legyen benne a szelfiben a kutya is. Ezzel a napi jó cselekedet is ki van pipálva).

  • Egy villámrandis kutatáson az derült ki, hogy azok a férfiak, akik figyelmesek voltak, sokkal jobban teljesítettek. Ezt nem árt ha észben tartod az első személyes találkozásnál. A kabát lesegítése és a szék kihúzása sosem megy ki a divatból.

 

  • Hm, az egyik kutatás szerint a nőknek jobban tetszettek azok a férfiak, akik pirosat viseltek!!! Általában egy férfi ruhatára kevés színes darabot tartalmaz, pedig ez előnyös lehet. Mi férfiak hajlamosak vagyunk megfenekleni fekete-fehér-szürke-sötétkék színkombinációk zátonyain, pedig egy jó piros póló akár csodás is tehet.

 

  • A nőket jobban vonzzák a hősies, esetenként komoly kockázatokat vállaló férfiak. Azok, akik életeket mentenek, vadásznak, meg ilyenek. Gondolj bele: a tűzoltó kockáztatja az életet, életeket ment, pirosban van és jó a kondija! Menj tűzoltónak! De az is elég lehet, ha találsz egy Maseratit kutyasétáltatás közben, piros pólóban. Ez a tökéletes szelfi, amitől a nők lába megremeg.

Összefoglalva a lényeget, a nők számára – de ne legyünk szexisták, hiszen mindenki számára  – fontos a látszat. A külsőségek bevonzhatnak egy nőt, akár azt a bizonyos Nagy Õt is! Ha nem vagy milliomos, de van némi sütnivalód, egy kevés humorérzéked, emellett néha előzékeny és kedves is tudsz lenni – nem papucs – akkor jó esélyed van rá, hogy a hölgy hosszú távon melletted marad. Az a jó hír, hogy ezeket a dolgokat mind-mind lehet fejleszteni, szóval kössétek fel a gatyát és hagyjátok, hogy a hölgyek levegyék rólatok! Éljenek a csajok!

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére