Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Most jó magyarnak lenni: ezek a szexi csajok képviselik az országot

888.hu

2016.07.01. 17:28

Bemutatkozott csütörtökön az a húsz lány, akik közül 16-an a Miss World világverseny hazai döntõjén mérkõznek meg a Magyarország szépe címért július 17-én.

A versenyt a Duna Televízió élőben közvetíti.

Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. tulajdonosa a bemutatkozás alkalmából tartott sajtótájékoztatón elmondta: több ezer jelentkező közül, több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhet a felkészítő táborba a miskolci Avalon Parkban, ahol különböző versenyek keretében mérik össze tudásukat. A táborban négy lány esik ki a versenyből.

A szépségverseny mottója Beauty with Purpose, azaz a szépség nem csak önmagáért való.

 

A július 17-i Magyarország Szépe versenyen a zsűri egy királynőt és két udvarhölgyet választ ki, de a közönség is szavazhat a neki legjobban tetsző lányra. A megmérettetés győztese képviseli majd Magyarországot a nemzetközi döntőn Washingtonban december 20-án.

A Miss World szépségversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő 26 évvel ezelőtt szerepelt rajta először. A nemzetközi döntőt, amelynek idei helyszíne Washington lesz, 107 országban több mint kétmilliárd néző követi figyelemmel. A múlt évben Kiss Daniella aratott győzelmet a magyarországi megmérettetésen, Kulcsár Edina egy évvel korábban, a 2014-es világverseny londoni döntőjén a második helyezést érte el.

A VOLT-ra ezekkel a szép lányokkal utaztam, a hangulatjelentő videót itt találjátok. 

 

A magyar lányok, a legszebbek!  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére