Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Női divat 2021 – mit viseljünk az őszi szezonban?

(X)

2021.08.24. 06:00

Semmi sem változik olyan gyorsan, mint a női divat. Természetesen vannak állandó elemek, amik kisebb-nagyobb módosításokkal minden szezonban megjelennek – gondoljunk csak például a farmerre. Emellett azonban gyakran cserélődnek a divatos színek, formák, fazonok. Nem meglepő, hogy idén is vannak újdonságok, amiket nem árt követni, ha trendi akarsz maradni az őszi szezonban is.

Fotó: answear.hu

Milyen színeket viselj?

A trendi színek kicsit változtak. Míg eddig leginkább a pasztelles, semlegesebb árnyalatok érvényesültek, mint a bézs, vagy a púderrózsaszín, addig 2021 őszén vissza fog jönni a divatba például a vibráló piros! Persze azért óva intenénk attól, hogy tetőtől talpig vörösben pompázz, inkább egy-egy látványos elemet válassz ebben a színben: egy piros cipő, táska, vagy éppen dzseki szuperül feldobja a szettedet!

Szintén menő lesz az ősszel a zöld. Többféle árnyalat is szóba jöhet, de kiemelten érdemes néhány holmit beszerezni az úgynevezett „emerald” árnyalatban. Emellett a military zöld, erdőzöld, valamint az olíva is népszerű. A sárgás, valamint avokádózölddel sem tudsz mellényúlni.

Továbbra is jelen van ugyanakkor az őszi színpalettán a barna, valamint a lila és a sárga árnyalatai. Ha ezeket alkalmazod, figyelj, hogy ne vidd túlzásba, hiszen a barnán kívül szinte mindegyik szín nagyon karakteres, könnyen túl lehet lőni. Ha frissítenéd a színeket, vár a női ruházat az answear.hu -n.

Fotó: answear.hu

Oversize és puhaság

Idén ősszel egyértelműen dominálnak a divatban a túlméretes holmik: bő ujjú pulcsik, hosszú és laza kardigánok, óriási dzsekik lepik el az üzletek polcait. Ha szereted a kényelmet, akkor biztosan imádni fogod ezt a trendet. Sőt, akár a pasidtól is kölcsönvehetsz egy-egy pulcsit – simán belefér a divatba, ha nincs köztetek túl nagy méretkülönbség.

Szintén a komfortérzetet szolgálják a puhábbnál puhább anyagok, amik idén ősszel nagyon is jelen vannak a trendi holmik között. Kellemesen vastag, kötött pulcsik, sálak, sapik, kendők, amikbe a hűvös őszi reggeleken olyan jól esik beburkolózni. A https://answear.hu oldalon is találhatsz hasonlókat.

Csillogó felületek

Lakk, bőr, fémes csillogás, „susogós” anyagok: az idei ősz nem éppen arról szól, hogyan olvadj bele a környezetedbe! A vibráló színek mellett a vibráló felületek is komoly szerepet kapnak, ezért a dzsekik anyaga például igencsak feltűnő, fémes, csillogós, ami vonzza a tekinteteket.

A hagyományos bőr mellett így a lakk dzsekik és táskák is megjelenhetnek az utcákon, ahogy a fémes színek is nagyobb hangsúlyt fognak kapni az eddigieknél. Nem ez lesz az a szezon, amikor a steppelt dzsekiket leváltjuk, hiszen azok anyaga tökéletesen tudja hozni ezt a hideg fényt – főleg a megfelelő, fémes árnyalattal kombinálva.

Fontos ugyanakkor, hogy olyan holmikat válassz, amiket be tudsz illeszteni a meglévő ruhatáradba. Óriási női ruha választékkal találkozhatsz, így biztosan megtalálod majd azokat az elemeket, amik kellőképpen divatosak, de az alap stílusodnak is megfelelnek, így jól tudod kombinálni a már meglévő ruháiddal.

PR tartalom

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére