Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pakisztán beintett a szerelmeseknek

Nagy Gábor

2017.02.13. 21:28

Vannak országok, ahol nem kérnek a Valentin-napból. Ilyen a muszlim többségû Pakisztán is, amelynek a legfelsõbb bírósága hétfõn a teljes országra kiterjedõ tilalmat rendelt el.

Az iszlámábádi legfelsőbb bíróság elrendelte, hogy "azonnali hatállyal" betiltja a Valentin-napot, annak ünneplését.

A végzés tiltja a különböző – Valentin-nappal kapcsolatos – reklámokat, termékek árusítását. Megállapítja, semmilyen nyilvános térben, kormányzati épületben nem szabad Valentin-nappal kapcsolatos rendezvényeket szervezni.
 
De a bíróság felszólította a Pakisztáni Médiát Szabályozó Hatóságot (PEMRA) is, hogy a médiában is szűrje az ezzel kapcsolatos tartalmakat.
 
Pakisztánban a Valentin-nap sokak számára erkölcstelen "ünnepet" jelent, és a nyugati kultúra beszivárgásának tartják.
 
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére