Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán nélkül a párizsi lefejezés akár Magyarországon is megtörténhetett volna

Horváth K. József

2020.10.19. 11:30

Nem tudom, feldolgozták-e már a minapi párizsi szörnyűséget, egy középiskolai földrajz–történelem szakos tanár lefejezését, aki egy szólásszabadsággal foglalkozó óráján Mohamed-karikatúrákat mutatott a diákjainak. A migránsbarát Gyurcsányék vajon mit szólnak hozzá?

Az elkövető a nyílt, nyugodt, csendes utcán késsel támadt áldozatára, majd lefejezte. Valami hihetetlen mélységből feltörő, különleges gyűlölet vezethette a gyilkos kezét, ha nemcsak egyszerűen leszúrta az áldozatát, hanem utána még a fejét is képes volt levágni. Mert azért az nem egyszerű művelet. A gyűlöleten kívül nyilvánvalóan kellett hozzá az a vallásos megfelelési kényszer is, aminek nyomán szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy Allah akbar!, azaz Isten a leghatalmasabb, Isten a legnagyobb. Ám miután a kiérkező rendőröknek nem adta meg magát, őket is késsel támadta meg, agyonlőtték. Tegyük hozzá, hála Istenek!

Macron elnök a következőképpen fogalmazott: „A honfitársunk egy tipikus iszlamista terrorista merénylet áldozata lett.” Néhány perccel a támadást követően egy magát csecsennek mondó férfi a Twitteren magára vállalta a merényletet. Az üzenetben az áldozat levágott fejének fotója szerepelt, valamint egy fenyegetés Emmanuel Macronnak, akit a „hitetlenek vezetőjének” nevezett, s azt írta neki, hogy végzett egy „pokolfajzattal, aki becsmérelte Mohamed prófétát”.

Emlékezhetünk, hogy Franciaországot évek óta iszlamista merénylethullám sújtja, amelynek során csak Párizsban több mint 250-en vesztették életüket. Néhány hete történt, hogy a Charlie Hebdo szatirikus hetilap egykori szerkesztősége előtt egy pakisztáni iszlamista hentesbárddal súlyosan megsebesített két embert, aki eredetileg fel akarta gyújtani az épületet, hogy bosszút álljon a Mohamed-karikatúrák közlése miatt. Mint ismeretes, 2015 januárjában a szerkesztőség épületében gyilkolt meg két dzsihadista merénylő tizenkét embert és sebesített meg tizenegy másikat.

Macron elnök kiemelte: „A sötétség és az erőszak nem fog győzni. Nem oszt meg minket. Pedig ezt akarják, de nekünk ki kell tartanunk együtt.”

Ennyi áldozat után mit mondhatunk, szép, szép az államfő elszántsága, de ettől még szegény Samuel Paty tanár úr s a többi áldozat életét nem adja vissza senki.

Ezek után azt gondolom, hálát kell adni a Jóistennek és a magyarok józanságának, hogy nem más, mint Orbán Viktor a magyarok miniszterelnöke. Ha ugyanis nem ő lenne, akkor ez a szörnyűség akár Magyarországon is megtörténhetett volna. S ha az emberek túlnyomó többsége nem értett volna egyet határozott fellépésével, akkor 2018-ban nem választották volna újra kétharmados többséggel.
Most vessünk egy pillantást a korábbi ellenzéki megnyilatkozásokra az illegális bevándorlás sajnos ma is égetően aktuális problémájának kezelésével kapcsolatban.

A klasszikus megszólalás az MSZP-hez, személy szerint Kunhalmi Ágneshez kötődik. Már 2015 nyarán úgy fogalmazott: „A vesztébe rohan az az ország, amely falat húz határainál, és ezzel gettóba zárja magát.” Kunhalmi azt is mondta, „a bevándorlás egy álprobléma”.
Később Gyurcsány Ferenc kijelentette: „Magyarország nem ijedhet meg egy-két ezer embertől, akinek más a bőrszíne, a kultúrája. Ha ez veszélybe tud sodorni bennünket, akkor velünk van a baj.” De mondott ő cifrábbakat is tavaly áprilisban, amikor az európai parlamenti választásokra készülve a Demokratikus Koalíciót akarta futtatni. Szerinte „a kutyapiszoktól jobban kell félni, mint a terroristáktól”.
És mit mondott hitestársa, Dobrev Klára: „Ha Orbán Viktor az ufók ellen lázítana, akkor ma Magyarországon az emberek többsége az ufóktól félne.”
Dobrev Klára szerint a migráció Magyarországon „csupán egy kommunikációs trükk, amitől egyáltalán nem kell tartani.” Dobrev azt is belemondta az emberek arcába, hogy Brüsszelben „nincsenek bevándorláspárti tervek, nincsenek bevándorláspárti politikusok”. Párttársa, Niedermüller Péter erről másként beszélt: „A kötelező kvótát azért szavaztam meg, sőt ennél rosszabbat is tudok mondani, az előkészítésben is közreműködtem, merthogy ez egy jó irányba tett lépés.” Gyurcsány pedig azt húzta alá: „Magyarország igenis nemcsak hogy képes befogadni messziről jött embereket, de jól is jár, jól is járna nagyon sokakkal.”

Az EP-választási kampányban az MSZP-s Ujhelyi István pedig azzal akarta maga mellé állítani a választókat, hogy így fogalmazott: „Szavazzanak az MSZP–Párbeszéd listájára, ha kerítésmentes EU-ra vágynak.” S hogy Karácsony Gergely akkori zuglói polgármester és pártja, a Párbeszéd se maradjon ki a Magyarországnak „jót” akarók közül, idézzük föl „A Párbeszéd megoldása a menekültválságra” című közleményüket, melyet Szabó Tímea és Jávor Benedek jegyzett. A következő javaslatot tették: „EU-s forrásokból újítsák fel és azonnal nyissák meg a használaton kívüli laktanyákat, azokban helyezzék el a menekülteket.” Szabó Rebeka, Karácsony zuglói alpolgármestere pedig a bevándorlók számára is lehetővé tette volna szociális bérlakások megpályázását.
Migrációellenes, Orbánt támogató idézetet egyet sem találtunk tőlük.

Hát itt tartunk, kedves olvasó!

Ha az ön hátán is futkos a hideg a lefejezés szörnyűséges párizsi története és a 2022-ben hatalomra készülő baloldal képviselőitől származó idézetek olvastán, akkor nyugodtan mondhatom, nincs egyedül.
Ha rajtuk múlna, nem kétséges, ők már holnap beengednék az illegális menekülteket. Tisztán látszik: a baloldal Brüsszellel, Sorossal egyetemben a párizsi szörnyűség oldalán áll.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére