Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brüsszeli zsákos ember

Pozsonyi Ádám

2022.05.27. 12:00

 

Brüsszel lassan olyan lesz az embereknek, mint a régi korokban a zsákos ember, vagy a fekete doktor. (Engem például azzal ijesztgetett a nagymamám.)
Ha nem így és nem úgy viselkedsz, akkor jön a zsákos ember és elvisz.
Csak az a különbség, hogy a zsákos ember akkor vitt el, ha valami olyat csináltál, ami az élet normális menetével ellenkezett – feleseltél a szüleiddel, eltörted a herendi leveses tálat, vagy énekórán kimentél köpködni az iskolaudvarra –, Brüsszel ellenben akkor jön fenyegető aurával, ha halál természetes dolgokat csinálsz. Véded az ország gazdasági érdekeit, nem engeded, hogy más kormányok beleokoskodjanak a döntésekbe, vagy ha a magyar kormány tagjai magyarokból állnak.

Legutóbb az új magyar kormány összetétele láttán kezdte keresgélni a zsákját egy brüsszeli ember. Stefan Grobe, az Euronews brüsszeli tudósítója döbbenetét fejezte ki, hogy a magyar kormányban magyarok vannak, akik fehérek, és mindenki fehér, és mindenki magyar.

Döbbenet!

 

A haladók az összes borzalmukat magasztos eszmék és jelszavak paravánja mögül tolják, mert mindig ods szokta mindenki. Szeretet, elfogadás és gyűlöletmentes világ. Na, persze.
De vajon jobb lenne, ha az ország – és a kormány – harmada fekete emberekből állna? A különféle identitások és létek összetolása és egymásra eresztése nem az elfogadást, hanem a szenvedést és a gyűlöletet generálja.

Tisztességes ember szeretne a gyerekének szenvedést? Hogy ne tudja, fekete vagy fehér? Hogy egyik közösség se fogadja be teljesen? Iszonyat sok generáció kell, amíg a génjei feloldódnak, és addig egy csomó utód életét megkeseríti.
Az identitás roppant összetett valami. A csak biológiai és a csak kulturális szerintem tévút. A kettő együtt. Ha pár darab eltérő van, arra én sem haragszom. Mint személyre semmiképp. Csak sajnálom az utódot, és nem értem, minek kell szenvedést hozni feleslegesen a világra?
Mert nem fogják befogadni, ugyanis ez a populáció ösztönös védekezése. De akkor meg ott fog szerencsétlenkedni, hogy nehezen talál párt? Az oviban is kicsit kinézik, meg a suliban is? A buszon megbámulják? Mire jó ez?

Tudom, nem szép ez, kedves haladó zsákos ember, de akkor mégis mit kéne tenni? Hogyan érje el egy populáció, hogy eltántorítsa az idegent, hogy ne jöjjön ide?
Megbámulják, megjegyzéseket tesznek, nem engedik vele barátkozni a gyerekeiket stb. Hogyan lehetne másképp, mint kellemetlen élményekkel?
Én nem akarom, hogy az a szó, hogy magyar, száz év múlva barna bőrű, göndör homo sapienst jelentsen.

Bár lehet, ezt egy brüsszeli zsákosnak magyarázni – aki azt sem tudja fiú, avagy lány – felesleges.

„A magyar kormányban csak fehérek és magyarok vannak”.
Érdekes, én 16 évesen, amikor jártam a heavy metal klubba, nem akadtam ki, hogy ott csak metal zenéket nyomnak, és csak rockerek vannak körülöttem.
Lehet, már akkor sem voltam elég felvilágosult és haladó?

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére