Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A bűnös gyerekesek

Bohár Dániel

2023.01.21. 13:00

Korunk szélsőségesen liberális értelmezésében, ha gyereked van, akkor lényegében bűnös vagy. Ezt nyomják az arcunkba.

 

Most írhatnám azt, hogy kezdek immunissá válni a woke ideológia minden agymenésére, de nem. A mai napig fel tudnak idegesíteni azzal, hogy szembemennek az élettel.

Számtalan példát említhetnék, amikor ránk akarják erőltetni deformált világképüket, de most egyet emelnék ki, amivel nagyon kiverték a biztosítékot.

A Telex nevű legdurvább dollármédia-termék készített egy videót, propagandát a gyermekmentes élet mellett. Abszurd megszólalások és jelenetek vannak benne, ahogy nők illetve egy férfi arról értekezik, hogy rosszul van a gyerekektől.

Na, most! Tudom jól, hogy lehet olyan helyzet, sors, bármi, amikor úgy alakul valaki élete, hogy nem adatik meg neki a legnagyobb csoda, a gyermek. Tudom, hogy rengetegen küzdenek ezzel és borzasztóan nehéz lehet nekik. Itt nem róluk van szó, itt olyan emberekről van szó, akik a saját egójuktól nem képesek reálisan gondolkodni. Volt olyan interjúalany, aki elköttette magát, hogy még véletlenül se legyen gyereke.

Ez a propaganda életellenes, pontosan ugyanolyan, mintha az abortuszt reklámoznák.

Elfogadom, hogyha valaki olyan döntést hoz, hogy nem szeretne gyereket, de hogy ezt reklámozni kelljen és még a szülők érezzék magukat rosszul, az nagyon durva. Mert bizony ez a helyzet. Az ilyen anyagokkal azt akarják az emberekben erősíteni, hogy nem fontos a család, ne legyen gyerek, élj magadnak.

Természetesen ezt olyan emberek mondják, akiket anya szült és feltételezem, voltak vagy vannak szüleik is.

Apaként nem fogom magam rosszul érezni azért, mert van egy csodálatos kisfiam. Akkor sem, ha forgat a dollármédia a globalista megrendelőinek 28 másik ehhez hasonló videót.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére