Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A dollárok összefonódása

Bohár Dániel

2022.12.12. 13:20

A baloldali politika még annyira sem lenne életképes, mint jelenlegi állapotában, hogyha nem támogatná egy nagyon erős médiaháttér. Valójában a látható politikai munkát nem a politikusok, hanem a „független-objektív” sajtó végzi el.

 

A magyar ellenzék állapotát, képességet, adottságait ismerjük. 12 év alatt elég komoly tapasztalatot sikerült szerezni, hogy pontosan milyen emberek ezek. A minőségbe, szellemi adottságokba nem is igazán mennék bele, mert így karácsony közeledtével senkit nem szeretnék megsérteni. Legyen annyi elég, hogy 12 éve csak annyira képesek, hogy együtt utálják Orbán Viktort. Ez pedig kevés. A magyar embereknek nagyon kevés.

Évről évre látható, hogy a baloldali politikusok maguktól képtelenek leváltani a jelenlegi kormányzatot. Nincsenek egyedül. Az a helyzet, hogy a túloldalon a valódi erőt a média adja. A magukat „független-objektívnak” nevező „újságírók” valójában aktivisták, akik politikai munkát végeznek. Erre az előbb már említett okok miatt van szükség, mivel a politikusok képtelenek hatékonyan dolgozni, ezért a médiaaktivistákra van szükség.

 

Persze senki ne gondolja egy percre sem, hogy a baloldal újságírónak nevezett politikai munkások maguktól ennyire hatékonyak (ezt a balos politikusokhoz mérten írom), hanem azért, mert komoly segítséget kapnak.

Az már kiderült, hogy a baloldal kampányát az Egyesült Államokból fizették és segítették, sikertelenül. 3 milliárd forintot szórtak el teljesen feleslegesen. Ebből a hibából tanulva a következő adagot már nem is a politikusok, hanem a médiamunkások kapják. Az Egyesült Államok kormánya amerikai dollárokból indítja el a Telex akadémiáját, ahol újabb generációs politikai aktivistákat képeznek ki újságírónak álcázva.

Tehát, miután a baloldali politikusokban csalódtak, nem leállnak, hanem folytatják a beavatkozást, csak most már a médiaaktivistáknak adják a pénzt.

Hogy azok a leendő telexes újságírók milyen érdekeket fognak szolgálni? Nem kell zseninek lenni hozzá, hogy tudjuk, nem a magyart.

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére