Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A fiatalokkal zsarolni a legalja

Bohár Dániel

2023.01.18. 12:40

Amikor Brüsszel már nem tud mihez kezdeni, akkor megzsarolja a magyar kormányt a fiatalokon keresztül. Ez olyan húzás, amihez gyomor kell.

 

Múlt héten érkezett a hír, hogy az Európai Bizottság kizárja a magyar egyetemeket az Erasmus programból. Az EB arra hivatkozik, hogy micsoda bűn az alapítványi felsőoktatási rendszer.

Valójában persze ugyanarról van szó, mint minden esetben. Brüsszel minden fronton próbálja nehéz helyzetbe hozni Magyarországot és különböző indokokra hivatkozva visszatartani a nekünk járó uniós forrásokat. Félreértés ne essék, ez a pénz nem ajándék. Ez a miénk, csak nem hajlandóak ideadni.

Mennyire kell aljasnak lenni, hogy valaki a magyar egyetemistákon keresztül zsarolja a magyar kormányt? Ez már tényleg az a szint, amire nehéz mit mondani.

A magyar kormány természetesen lépett és jelezte a fiataloknak, hogyha Brüsszel nem, akkor majd a magyar állam kifizeti a nekik járó támogatásokat, ösztöndíjat.

 

Illetve van itt még valami. Azok a brüsszeli bürokraták csuklóztatnak minket, akiket könnyen lehet, hogy hamarosan börtönbe zárnak korrupció miatt. Azok a politikusok próbálták ellehetetleníteni a magyar egyetemistákat, akik másfél millió eurókat rejtenek el bőröndökbe. Azok a brüsszeliek izgulnak a magyar jogállamiság miatt, akik olyan korruptak, hogy vélhetően a következő éveiket zárkában töltik.

Azt javaslom, hogy mielőtt minket zsaroltok, tegyetek rendet Brüsszelben.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére