Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A gyűlölet nagymestere a Fideszt vádolja erőszakkal

Horváth K. József

2021.02.28. 14:25

Nem tudni, hogy Gyurcsány legfrissebb Facebook-bejegyzése előtt túlaludta-e magát esetleg Kötcsén vagy legújabb főztje feküdte-e meg a gyomrát, esetleg a macska piszkított-e titokban oda, ahova nem kellett volna, megnehezítve Ferenc dolgát, hogy ura maradjon gondolatainak.

Azt írja ugyanis ez az önkéntes gyűlölködő, „Ha így marad, akkor tragédia vár ránk. A Fidesz erőszakba fogja sodorni az országot.” Igen, önkéntes, hiszen senki nem kényszeríti arra, hogy gyűlölködjön, sőt. Személyiségét kifejezetten elutasítják a magyarok, nemhogy bármiféle közéleti aktivistásra ösztönöznék. A rá rokonszenvvel tekintő választópolgárok is csak negyedannyian vannak, mint akik a hátuk közepére kívánják a Gyurcsány-koalíció vezérét. Hasonlóképpen vannak hitvese őnagyságával is. Ennek ellenére Ferenc elérte, hogy ebben a zűrzavaros balliberális ellenzéki táborban ő legyen a szereposztó azon a bizonyos díványon. Ha valaki ezek után lesújtó véleményt fogalmaz meg a Gyurcsány által kétszínűnek nevezett koalícióról, akkor nem jár messze az igazságtól. Már csak azért sem, mert ha egy ilyen elutasított személyiség a balliberálisok vezére, akkor milyen lehet a többi. Nyilván nála sokkal rosszabb. És ezek akarnak kormányzati pozícióba kerülni 2022-ben. Lássuk be, ez önmagában tragédia. Mi több, óriási pofátlanság. Gyurcsány ugyanis annak ellenére odaerőlteti magát az élre, hogy jól tudja, a választók minősített többsége utálja. Milyen ember az ilyen? Ha azt mondom, aljas gazember, akkor talán én sem járok messze az igazságtól. Gyurcsány ugyanis ki akarja használni a baloldali választók tehetetlenségét. Tudja, hogy valahova szavazniuk kell majd, ezért kénytelenek lesznek a Gyurcsány-koalícióra szavazni, noha a vezért ki nem állhatják. Mi ez, ha nem a tőről metszett verbális erőszak, tessék mondani? Méghozzá a legdurvábbak közül való, hiszen egy egész ország sorsát akarja kormányozni egy olyan ember, akit a saját választóinak többsége is legszívesebben a pokolba küldene. S akkor még nem beszéltünk a jobboldali választókról, akiknek már a Gyurcsány név kiejtése is hidegrázást okoz.

Megkérdezhetjük ezek után, ha ez így van, márpedig minden valószínűség szerint így van, akkor egy fatális balszerencse nyomán – Gyurcsányék győzelme esetén – kiknek az érdekében vezetné ez az ember az országot? Merthogy a magyarok érdekében nem, az egészen biztos. Kiknek az érdekében akar ő gyurcsányista európai Magyarországot teremteni a jelenlegi magyar Magyarország helyén?

Ha tovább folytatjuk Facebook-bejegyzése olvasását, akkor erre is feleletet kapunk. „Arcon szúrnak egy asszonyt, mert szabadságot követel az SZFE-nek. Lincshangulat a Facebookon a válogatott sportoló bejegyzése alatt, mert szerinte másképp kell gondolni a családra, mint ahogy a kormány gondolja. Szétszedik az írónőt, mert mást adna tizenéves gyerekek kezébe olvasásra, mint a hatalom kultúrpolitikusai.”

Maradjunk a Színház és Filmművészeti Egyetemnél. Végre már elcsendesült az ősz harsány provokációja, amellyel a kommunista-liberális szellemiséget védő oktatók és az általuk felbiztatott hallgatók blokádot vontak az egyetem köré, szóba nem álltak azokkal, akik az egyedüli garanciát jelentették számukra ahhoz, hogy választott pályájukat, leendő hivatásukat egyszer majd saját boldogságuk kiteljesítésére gyakorolhassák. Azt is kifejezetten elutasították, hogy a régi tanáraik megtartása mellett, a nemzeti gondolat jegyében új osztályok indulhassanak. Szembenállásukkal kifejezetten hergelték a társadalmat, hiszen azok ellen lázadtak, akik fenntartották az egyetemet, akik pénzt, szellemi bázist, infrastruktúrát adtak ahhoz, hogy a fejlődni akaró cserebogarak egyszer majd repülni tudjanak. Mi ez, ha nem az a verbális erőszak? És közben meggörbült a hajuk szála a rendőri fellépéstől? Még véletlenül sem. A naponta munkahelyére bejáró dolgozó nagyon is jól el tudja képzelni, mi történne, ha például egy nap nem engedné be munkahelyére a főnökét. Öt percig maradhatna ott, amíg a felmondó levelét kiállítanák.

S ezt a provokációt hátulról természetesen Gyurcsány és szocialista brigádja teljes mellszélességgel támogatta. Ez ugyanaz a virtuális erőszak, amivel Gyurcsány már az Európai Egyesült Államokat asszonyostúl a nyakunkba akarja erőltetni. Csodálkozunk, ha a Ferenc által felheccelt közállapotok közepette valaki hirtelen haragjában, egy SZFE-s maszkot látva elfelejtkezik magáról? És akkor egy aljas gazember a Fideszre mutogat, hogy erőszakba sodorja az országot?

Vagy itt van a lincshangulat emlegetése Gulácsi Péter ellen. Itt is tényleg a Fidesz akarna erőszakoskodni? Nem azok, akik a migrációval együtt a gendert az országra akarják erőltetni? Ez persze a Soros mozgatta Európai Unió, amelynek első számú magyarországi helytartója Gyurcsány Ferenc. Nem véletlenül mondja ki az Alaptörvény, hogy az anya nő, az apa férfi. Mert ez a természet rendje. Ha nem így volna, kipusztulna az ország, a kontinens, a világ. Ezért háborog a bejegyzés miatt a Facebook népe. Nem a Fidesz hergeli őket, hanem a gyurcsányisták, csak az őszödi bőszmének van pofája ezt is a kormány nyakába varrni. Gulácsi ebben a kérdésben áldozat. 14 éve él külföldön. Abban a közegben, ahol már sokszor csak akkor lehet érvényesülni, ha kiáll a „szivárványos” családok mellett. Mert a Gyurcsány-féle német erőszakosok kikényszerítik a népszerű emberek arcát az „ügyük” támogatásához, ellenkező esetben ott lebeghet a Damoklesz-kardja a focista pályafutása fölött. Az említett írónő pedig Jókai és Szabó Magda egy-egy regényét venné le a kötelező olvasmányok listájáról, ezt már hagyjuk is.

Csak azért kell a bejegyzéséről beszélni, hogy minél többen lássák, mit jelentenek Gyurcsány „szeretetteljes” szavai. Gyűlöletet, vele Orbánbuktatást, méghozzá mindenáron.

„Tragédia vár ránk, ha így marad” – írja le Cipolla önző akaratát. Tragédia vár ránk, ha változtatunk. Ha visszaengedjük a hatalomba a rákosista időket idéző erőszakos Gyurcsányt és asszonyát – teszem hozzá én.

A miértet nem kell részletezni, azt mindenki tudja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére