Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A hetedik te magad légy!

Georg Spöttle

2021.10.20. 12:15

 

Igaz, József Attila másképpen gondolta, mint MZP, de találtam közös nevezőt: „egy, aki csak néz a Holdra...” Mivel felvetni azt, hogy kell egy hetedik frakció, ráadásul a pártokon kívül és civilekből, elég merész vízió volt. Nem csoda, hogy Gyurcsány és a többi baloldali párt vezetése bakot ugrott az ötletre. Nyilvánvaló, hogy MZP, akárcsak KariGeri a közeli múltban, elkezdett önjáró lenni. A „győzelem” még jobban feltupírozta a séróját, és igazi hatalmat akar. „Meg amit a paci himbál”, mondhatja erre Gyurcsány, hiszen a hatalom az ő kezében van, mivel a DK adja a legerősebb frakciót.

Vasárnapi Facebook-posztjában meg is mondta: „Először nyerjük meg a választást, és ha majd többségünk lesz a parlamentben, eldöntjük, hogy ki lesz a miniszterelnök.”

Ooops, ennek azért van jelzésértéke. MZP nyilván rájött, hogy saját párt és frakció nélkül semmilyen hatalommal nem rendelkezne egy esetleges győzelem esetén, mivel egy törvényjavaslatot sem tudna átbokszolni a parlamentben. „Egy, ki lelkét üti nyélbe...” – idézem ismét a költőt, mivel Faustként el kell adnia a lelkét az ördögnek, ha már vele cimborál. Milyen hipokrita állítás, hogy ő jobboldali. Az ég szerelmére, aki Gyurcsány támogatásával száll a ringbe, akinek a kampányát a baloldal finanszírozza (elég érdekes kérdés amúgy, hogy erre honnan jönnek a pénzek), akinek az MSZP, a Momentum, a DK, a PM, az LMP és a Jobbik tapsol, az minden, csak nem konzervatív.

„Hét gyerekem van, és templomba járok” – hangsúlyozta többször is MZP. Oké, ez mind igaz, ám hogy egy cimborámat, Zsoltot idézzem, a maffiafőnököknek is sok gyermekük van, és vallásosak, ám ez nem teszi őket erényes emberré. Elég, ha megnézzük, mit nyilatkozott jól fésült jelöltünk a baráti RTL Klubnak:

Azt gondolom, hogy kellően meggyőződhettek arról, hogy bárki is legyen Magyarország miniszterelnök-jelöltje, egy olyan közös programot fog végrehajtani, amelyben a baloldali programelemek és a zöldelemek, sőt a liberálisoknak kedves fontos pontok is megvannak. Szó sincs arról, hogy egy konzervatív kormány alakulna Magyarországon.”

„Egy, ki tudja, hol a kapocs” – verselné József Attila. Joggal, hiszen ez az arc egy libsi-komcsi kormányzásra készülne, maximum vasárnap mise után meggyónná, hogy hazudott a választóinak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy minden beszédében megjelenik az elszámoltatás, a vagyonelkobzás és bebörtönzés.

Csellel, gánccsal mind nem elég, – a hetedik te magad légy!”

Vagy legalábbis a frakciód, gondolta tovább MZP, amikor megálmodta a hetedik frakciót civilekből. Már az is érdekes: kik lennének ezek a civilek, milyen szervezetek, kik pénzelnék őket?

„Egy, kit a szó nevén szólít”. Nekem az ilyen politizáló álcivilekről valahogy mindig Soros bá’ jut eszembe, de NER-lovagként ki másra gondoljak?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére