Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A holdudvar hallgat

Bohár Dániel

2022.02.20. 15:10

Eltelt egy hét. A baloldali értelmiségieknek, megmondó embereknek, művészeknek és mindenkinek lett volna ideje kiállni Márki-Zay Péter azon kijelentése ellen, amelyben arról értekezett, hogy a balodali összefogás a kommunistákat és a fasisztákat is képviseli. Hiába vártam, ez mégsem történt meg.

 

A héten már értekeztem arról a szövetségről, amely Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt mögött rajzolódik ki és ahogy a kapitány fogalmazott ez fasisztákat és kommunistákat is képvisel.

Ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük.”

 

Legutóbb arról értekeztem, hogy egy ilyen mondat után véget kellene érnie egy politikai karriernek, azonban a hazai baloldalon semminek nincsen következménye, amitez az eset is tökéletesen mutat.

Na, de most gondoljunk csak bele, ha egy nem is hasonlót, hanem tized ennyire botrányos kijelentést egy jobboldali politikus tett volna. Hogy mi lenne? Első körben élőlánc a Parlament körül, aztán hetekig erről cikkezne nemcsak a itthoni „független/objektív” sajtó, hanem a nemzetközi haverjaik is. The New York Times, Washington Post, Spiegel, BCC, CNN és még sorolhatnám azokat a médiumokat, amelyek barnaesőt hallucinálva öntenék magukból a „fideszesek fasiszták” írásokat. Természetesen a háttérben közben már készülne az aktuális Sargentininek a jelentése, amely miatt elítélik Magyarországot és jogosan járó forrásokat vonnának el. Körülbelül így nézne ki a helyzet.

Ezzel szemben mi van most?

 

A nagy büdös kussolás, amit már jómagam sem tudtam tétlenül nézni, ezért arra gondoltam, hogy felhívom a balos hivatásos rettegőket, hogy mi a helyzet a kapitányuk üzenetével? Gálvölgyi, Hernádi, Farkasházy, Havas, Nagy Bandó, Demszky, Juszt, Kende és Dés – hogy mi a közös bennük? Mindegyik úgy rám csapta a telefont, hogy elkezdtem megrémülni, hogy maradandó károsodást okoz még az én mobilomban is a sok elutasítás.

Miért lehetséges, hogy a máskor annyira érzékeny balos holdudvar most csendben van?

Hát, azért mert annyira vágynak a hatalomra, hogy még ezt a Márki-Zay nevű elszabadult hajóágyút is elviselik, csak valahogy visszatérhessenek. (Persze itt a visszatérést nem úgy kell érteni, hogy most aztán nagyon el vannak nyomva, minden említett ember nagylábon élhet és nyugodtan gyakorolhatja hivatását, ebben senki nem gátolja, sőt inkább anyagilag támogatja.) Nekik viszont akkor is hatalom kell.

A kormányrúd. Mindegy, hogy milyen áron és az is teljesen mindegy, hogy milyen út vezet odáig.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére