Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kereszténygyalázók disznóságaiért is Gyurcsány-vezér a felelős

Horváth K. József

2021.02.01. 19:00

Gyurcsány Ferenc hallgat, mint a sír. Pedig éppenséggel lenne miről beszélnie, főleg az elmúlt hét számos kereszténységgyalázó megnyilatkozása után, amelynek elkövetői egytől egyig a Gyurcsány-párt tagjai vagy szimpatizánsai voltak.

Hallgatása pedig kétségbe vonja mindazt, amit a karácsony előtti parlamenti szeretetbeszédében hallhattunk. Nem vagyok naiv, természetesen én sem találok kapcsolódást Gyurcsány mindenkori szavai és az őszinteség között, kivéve Őszödöt, de valahogy mégis elkezd reménykedni az ember, amikor a nemzet főgonosza líraibb húrokat penget. Érzelmes dallamai persze sosem voltak, de képessége van hozzá, hogy eljátssza a jó fiút.

Karácsony közeledtével mondta, hogy változtatni kellene a stíluson, mert indokolatlanul bántják meg egymást emberi mivoltukban a politikusok. És bocsánatot kért azoktól, akiket emberileg bántott meg a kormánypárti oldalról. Kérte, tudják be a vehemenciájának. Ilyenkor az ember meglepődik egy pillanatra. Ez már olyan szép, hogy okot ad a gyanakvásra, az őszinteség megkérdőjelezésére. Az elmúlt heti megnyilatkozások pedig bebizonyították, hogy joggal.

Az ország három pontján ugyanis egyszerre hárman estek neki a kereszténységnek a Gyurcsány-párthoz tartozó gyűlölködők közül. Karácsony Gergely szakértője például betiltaná a keresztelést, a pusztaszabolcsi alpolgármester a szűzanyát egy gumióvszerrel gyalázta, míg a bátonyterenyei képviselőasszony a papokat akarja „farkuknál fogva felakasztani” a pedofília miatt. Ők persze mind ateistának vallják magukat, ahogy Gyurcsány Ferenc is, ám a szeretet hangja mintha hiányozna ezekből az undorító megnyilatkozásokból. Mint ahogy Gyurcsány is hallgat ahelyett, hogy a szeretet nevében egyszer s mindenkorra rendet tenne a csapatában. Annál is inkább, mert a keresztény Európában hiába vallja magát valaki ateistának, a brit John Maynard Smith evolúcióbiológus szerint ugyanis „Mind át vagyunk itatva a kereszténységgel”. Hiszen az ateista Gyurcsány is épp a nagy keresztény ünnepet, a Jézus születésének emléket állító karácsonyt várva beszélt a szeretetről a parlamentben. – Akkor is hazudott! – vághatja rá nyersen az olvasó, s a tények alapján nem tudok vele vitatkozni. Már csak azért sem, mert a nemzetet előre mozdító víziók hiányában a választók sikeres megtévesztése lehet az egyetlen reménysugár, amitől a Gyurcsány-pártiak a 2022-es győzelmet remélhetik.

Akkor menjünk sorjában.

Békés Gáspár, Karácsony Gergely főpolgármesteri hivatalban dolgozó környezetügyi szakértője – kvázi Gyurcsány beosztottja – korábban arról posztolt közösségi oldalán, hogy „legyen tiltva a keresztelés, mert [a keresztelés] azt az üzenetet hordozza mind a szülőknek, mind a társadalomnak, hogy a gyerekre nem vonatkozik az alkotmány, az alaptörvény. Azaz ők alacsonyabb rendű állampolgárok. Hiszen el lehet dönteni helyettük, hogy milyen vallásban vannak megkeresztelve, vagy beletéve.” Miközben gyalázatos szavai után Békésnek magától eszében sincs lemondania, a szeretet jegyében Gyurcsányhoz hasonlóan Karácsony Gergely is megengedi magának a hallgatás luxusát.

A fővárostól kissé nyugatabbra, Pusztaszabolcson szombaton legalább lemondott az alpolgármester, Csiki Szilárd, aki a Magyar Ateista Mémbázis Facebook oldalán adott hangot istentagadó nézeteinek. Na nem a megbánás okán, hanem mert a bejegyzése miatt éles támadások érték. Az önkormányzati csapat jelleméhez csak annyit, hogy a választások előtt a baloldal pártjai – DK, MSZP és a többi – által támogatott, magát függetlennek mutató társaság a templommal a háttérben fényképezkedett, hogy ezzel is elleplezzék a kereszténységhez fűződő valódi viszonyukat, maguk mellé próbálva állítani a keresztény érzelmű választókat is. A gúnyolódó képen a gyermek Jézust kezében tartó Szent Szűz látható, mellé pedig egy olyan formájú gumióvszert illesztettek, amelyik a képen megjelenített szentek alakjára hasonlít. „Ez kellett volna anno Máriának, és akkor nem kellett volna kitalálni egy egész »vallást« egy félre… miatt” – fűzte hozzá Csiki Szilárd förtelmes kommentjében. (Itt a szörnyűséges grafika)

És akkor még egy szörnyűség, ezúttal a Nógrád megyei Bátonyterenyéről, amivel kapcsolatban Gyurcsány Ferenc úgyszintén elfelejtett elhatárolódni és a szeretet hangján megszólalni. Mizsér Éva a DK és a többi balos párt által támogatott önkormányzati képviselő azóta törölt, de az utókornak lementett bejegyzéséből idézünk. A nyers megfogalmazásért és a helyesírási szarvashibákért elnézést kérünk, de közlésük sajnos a történeti hűséghez tartozik. „…no ezért én ateista utálom a pedofil mocskos papokat az felkene akasztani mind farkuknál fogva rohadt mocskok és már megint ők irányítják a politikát.” Leírja még, hogy ő nem is akar a mennyek országába kerülni, a „pokolba” inkább, mert „ott több az ismerőse.” (Az eredeti bejegyzés.)

Nyilván ahogy a világ társadalmaiban vannak bűnözők, úgy a papságban is vannak bűnös pedofilok. Ettől azonban nem lehet a világ összes papja fölött alpári módon ítélkezni. Mizsér Éva bocsánatot kért ugyan vállalhatatlan tettéért, de politikusként ez nem az dolgok normális elintézési módja. Csak a baloldalon gondolják így.

Emlékszünk a borsodi jobbikos, Bíró László cinikus bocsánatkérésére, vagy Baranyi Krisztina polgármester vállalhatatlan antiszemitizmusára. Egyiknek sem lett semmiféle következménye. A balosoknak a zsidó-keresztény kultúrába következmények nélkül bele lehet rúgni, de ha valaki a homoszexuálisokat, a genderistákat, a BLM követőket illetné nekik nem tetsző kifejezésekkel, akkor leszakadna az ég.

Ez a nyers stílus persze a Gyurcsány-pártiakat minősíti. Írhattam volna erősebb kifejezést is, de minek. Azzal sem lennénk előrébb.

Legjobb lenne, ha Gyurcsány, a kibővült falkájának vezére vállalna garanciát az ilyen esetek megelőzésére. Elvégre az összefogás óta ez már a vezér felelőssége. Ám még ha saját, szeretetet hirdető szavaiért sem képes jótállni, akkor vajon mi jóra számíthatunk tőle a jövőben?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére