Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberálisok szerint vicc a honvédelem

Bohár Dániel

2022.08.23. 12:00

Az a gond ezekkel a liberálisnak nevezett kommunistákkal, hogy semmi nem jelent nekik semmit. Az építkezést, a pozitív értékeket, az előremutató gondolatokat képtelenek értelmezni. Egy valamihez értenek, ami a pusztítás, vagyis a káosz, az anarchia.

 

Hahotázva közölt egy cikket a 444 nevű Soros-pöcegödör augusztus 20-án, amelyben azon nevetgéltek, hogy a honvédelmi miniszter kiemelt feladatának tekinti a magyar honvédség és honvédek megbecsülését. Nem csupán anyagi, hanem társadalmi szempontból is. Vagyis, ha egy magyar polgár meglát egy honvédet, „elismerő tisztelettel és szeretettel gondolja: ő a mi katonánk!”.

Na, a liberális gyökértelen gyökerek szerint ez vicces.

 

Itt tennék egy rövid kitérőt. Úgy sejtem, hogy a Magyarországon élő balosokhoz közel állhat az amerikai kultúra. Biztosan közelebb, mint a magyar. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy az Egyesült Államokban a katonáknak olyan megbecsültsége van, mint talán sehol máshol a világon. Ha egy katona egyenruhában megjelenik az utcán akkor szeretet és elismerés fogadja. Tudjátok miért, 444-es fikázógépek? Azért, mert az amerikai emberek felfogják, hogy bajban a katonák azok, akik meg fogják védeni az életüket.

Ezeknek az érték nélküli gyalázkodóknak pedig ez nevetséges. Röhögnek a magyar honvédeken és kiröhögtetik őket az olvasóikkal is. Amit ezek a „médiumok” művelnek, az egész egyszerűen aljasság. Semmi köze semmiféle újságíró szakmához, semmi köze a hírek közléséhez, ez a legalja mocskolódás.

 

Persze értem én, hogy honnan jön ez az egész. A honvédelem, a katonaság nemcsak a haza oltalmazásáról szól, hanem erős identitásról is. Hazaszeretetről, amitől ezeket kirázza a hideg.

Sajnálom, hogy a Magyarországon lévő liberálisok képtelenek felfogni, hogy a magyar katonákra azért van szükség, mert ők képesek garantálni a biztonságot. Az utóbbi évtizedben a magyar haderő olyan fejlődésen ment keresztül, amely kulcsfontosságú volt. Elég megnézni a délről történő migrációs nyomást vagy éppen a szomszédunkban zajló háborút.

Bármennyire is áskálódtok, bármennyire próbáljátok nevetség tárgyává tenni a magyar katonákat, a terveket, nem fog sikerülni, hiszen a magyar emberek értik és látják, hogy szükségünk van hazafiakra, akik megvédenek minket. És az a helyzet, hogy titeket is.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére