Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok nem kérnek a baloldalból

Bohár Dániel

2022.09.12. 16:00

Április 3. végzetes vereség volt a baloldal számára. Annyira brutálisan kikaptak, hogy azóta sem tértek magukhoz. Vasárnap visszatért a Budai Vár is.

 

Nem élünk könnyű időket. A háború és az arra adott brüsszeli szankciók kellemesnek nehezen nevezhető gazdasági helyzetet eredményeztek egész Európában és benne Magyarországon is. Infláció, energiaválság és még sorolhatnám.

A külföldi példák ilyen esetben azt mutatják, hogy az eddig elégedett nép az adott kormány ellen fordul. Csehországban például 70–80 ezren tüntetnek a kormány ellen, amiért bólogat a brüsszeli szankciókra.

Ebből a példából kiindulva azt gondolhatnánk, hogy ebben a nehéz helyzetben a magyar nép is a kormányzó pártok ellen fordulna. A helyzet azonban nem így fest.

A magyar okos nép és látja, tudja, hogy mi miért történik a nagyvilágban és így hazánkban is.

Mi, magyarok felmértük, hogy a jelenlegi nehéz helyzetet egy nálunk sokkal nagyobb erő okozta, ami ellen egyedül ugyan kevesek vagyunk, de megpróbálhatunk a lehető legkevesebb kárt elszenvedni.

A magyar kormány azon dolgozik, hogy lokális kivétel legyen egy globális problémában.

És az a helyzet, hogy ezt a magyar emberek értékelik.

Egy héttel ezelőtt vasárnap a baloldali fellegvárnak számító Óbudán győzött a jobboldal jelöltje. Vasárnap este pedig az I. kerületben. Abban a választókerületben, amelyet elfoglalt a baloldal 2019-ben, azonban ezzel a győzelemmel újra a patriótáknak lehet többsége a közgyűlésben. A jelzés egyértelmű. A magyar emberek most, ebben a nehéz helyzetben is a jobboldalt támogatják.

Ez pedig teljesen érthető, hiszen a baloldal, élen Karácsony Gergellyel a mai napig azt mondja, hogy „örül” a szankcióknak. Azoknak a szankcióknak, amelyek éppen romba döntik Európát.

Na, pontosan ez az, amiből nem kérnek a magyar emberek és emiatt kapnak ki a balosok minden egyes választáson.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére