Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok nem kérnek a baloldalból

Bohár Dániel

2022.09.12. 16:00

Április 3. végzetes vereség volt a baloldal számára. Annyira brutálisan kikaptak, hogy azóta sem tértek magukhoz. Vasárnap visszatért a Budai Vár is.

 

Nem élünk könnyű időket. A háború és az arra adott brüsszeli szankciók kellemesnek nehezen nevezhető gazdasági helyzetet eredményeztek egész Európában és benne Magyarországon is. Infláció, energiaválság és még sorolhatnám.

A külföldi példák ilyen esetben azt mutatják, hogy az eddig elégedett nép az adott kormány ellen fordul. Csehországban például 70–80 ezren tüntetnek a kormány ellen, amiért bólogat a brüsszeli szankciókra.

Ebből a példából kiindulva azt gondolhatnánk, hogy ebben a nehéz helyzetben a magyar nép is a kormányzó pártok ellen fordulna. A helyzet azonban nem így fest.

A magyar okos nép és látja, tudja, hogy mi miért történik a nagyvilágban és így hazánkban is.

Mi, magyarok felmértük, hogy a jelenlegi nehéz helyzetet egy nálunk sokkal nagyobb erő okozta, ami ellen egyedül ugyan kevesek vagyunk, de megpróbálhatunk a lehető legkevesebb kárt elszenvedni.

A magyar kormány azon dolgozik, hogy lokális kivétel legyen egy globális problémában.

És az a helyzet, hogy ezt a magyar emberek értékelik.

Egy héttel ezelőtt vasárnap a baloldali fellegvárnak számító Óbudán győzött a jobboldal jelöltje. Vasárnap este pedig az I. kerületben. Abban a választókerületben, amelyet elfoglalt a baloldal 2019-ben, azonban ezzel a győzelemmel újra a patriótáknak lehet többsége a közgyűlésben. A jelzés egyértelmű. A magyar emberek most, ebben a nehéz helyzetben is a jobboldalt támogatják.

Ez pedig teljesen érthető, hiszen a baloldal, élen Karácsony Gergellyel a mai napig azt mondja, hogy „örül” a szankcióknak. Azoknak a szankcióknak, amelyek éppen romba döntik Európát.

Na, pontosan ez az, amiből nem kérnek a magyar emberek és emiatt kapnak ki a balosok minden egyes választáson.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére