Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Álomszuszék

Bohár Dániel

2021.08.25. 15:20

Szürreális írás következik, amely arról szól, hogy Karácsony Gergely igazi államférfihoz méltón, ha szükséges, akár fél 8-kor is képes felkelni. Kedves hölgyeim és uraim, ennek a fele sem tréfa. A főpolgármester maga ismerte be, hogy képes ilyesféle hőstettekre.

 

Hétfőn elindult az előválasztásnak nevezett baloldali színjáték azon része, amikor aláírásokat kell gyűjteni. Az egyéni képviselőjelölteknek 400 darabot, a miniszterelnökjelölt-aspiránsoknak pedig 20 ezret.

Karácsony Gergely a 20 ezer szignót kevesebb mint egy nap alatt bezsebelte, ami érdekes, hogy két „vetélytársának” ez nagyon nem sikerült ennyi idő alatt. Hogy ennek mi lehet az oka, az egy külön izgalmas történet lenne, de ne kanyarodjunk el.

Karácsony az előválasztási színdarab drámaiságát azzal fokozza, hogy minden reggel (?) bejelentkezik Facebook-oldalán (hol máshol), hogy mi a helyzet vele.

Ezek a bejelentkezések zuglói házából történnek, ahol láthatóan még egy lámpát sem sikerült felszerelnie, de ezen nem is kell csodálkozni, hiszen, ahogy a miniszterelnök fogalmazott, Karácsony egy „született elméleti ember”.

A főpolgármester annyira elméleti ember, hogy a gyakorlatban korán kelni sem tud. Első videójában jókedvűen, álmos fejjel köszöntötte követőit fél 10-kor.

Ugyan még nem voltam főpolgármester, sőt baloldali minisztereknökjelölt-jelölt sem, egyszerre a kettő pedig végképp nem, de úgy képzelem el ezt a munkát, hogy körülbelül éjjel-nappal csinálni kell. Valószínűleg ez így is van, de Karácsony láthatóan magasról tesz a főpolgármesteri megbízatására. A főváros borzasztó állapotban van, pontosan úgy fest, mint amikor nincs valaminek gazdája. Tehát Karácsony „hajnali” 10 környékén kikevergődik az ágyból, és nekilát a „munkájának”, a facebookozásnak.

Karácsonyra 350 ezer ember szavazott 2019-ben, illetve jelen pillanatban 2 millió budapestiért felelős. Szerintem budapestiként joggal érezhetjük azt, hogy semmibe vesz minket városunk vezetője. A 350 ezer szavazója pedig teljesen át lett verve, ugyanis ugródeszkának használta őket.

Karácsony álmosan, de végigcsinálta a hétfői napot. Igaz, többen megnyilvánultunk a közösségi médiában, hogy miképp szeretne valaki miniszterelnök lenni, ha mindig a munka könnyebb végét fogja meg.

Érdemes tudni a regnáló miniszterelnökről, hogy átlagban 3-4 órát alszik. A koronavírus-járvány kitörése óta ez pedig még kevesebb lett, ugyanis Orbán Viktor hajlani 5-kor már az operatív törzs ülésein szokott részt venni. Hajnali 5-kor, amikor Karácsony még álmodozik arról, hogy egyszer lehet belőle komoly ember.

Tehát jeleztük, hogy ciki ez a jó reggeltezés 10 órakor. Deák Dániel még kommentet is írt a főpolgármesternek, amit aztán Karácsony annyira a szívére vett, hogy a kedd reggeli videóját már fél 8-kor készítette, ezzel demonstrálva, hogy tud ő korán kelni. Mondjuk a fél 8 még mindig nem nevezhető korainak, de karácsonyi léptékben ez már haladás.

A főpolgármester a videójában hosszasan, személyeskedve ócsárolta Deák Dánielt, ami, maradjunk annyiban, már az oviban is kellemetlen volt.

Egy miniszterelnökjelölt-aspiráns, a főpolgármester egy Facebook-videóban üzenget egy politikai elemzőnek, hogy ő valójában tud korán kelni?! Ez tényleg a legalja.

Karácsony Gergely kampánya teljesen szétesett. A csapata elvesztette a kontrollt, és olyan baklövéseket követ el, amelyeket nem lehet már kijavítani. Ezek alapján nem is csoda, hogy Karácsony mellé odaért Dobrev Klára, ami a támogatottságot illeti. A főpolgármester esetében ez komoly visszaesést jelent.

Karácsony a nyár folyamán hatalmasat bukott. Ez kezdődött a nem létező nyelvvizsgája körül kialakult hazugságspirállal, majd folytatódott Budapest lezüllesztésével, most pedig itt van ez.

Az álomszuszék, aki önmaga ismeri be, hogy nem csupán a miniszterelnökségre, de az érdemi munkavégzésre is alkalmatlan.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére