Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amanda Lind fejét nézegetve

Bertha László

2019.01.25. 14:20

Ez tényleg a miniszter maga?

Amanda Lind képét nézegetem.

Itt ez a helyes kislány, nagy ártatlan szemekkel néz, haja csimbókokban lóg, mint egy gimnazistáé, aki betöltötte a 18-at, letette az érettségit, és innentől ő felnőtt, azt csinál, amit akar, neki az anyukája mostantól „nem mondja meg”, és most lement valami alternatív helyre, hogy megmutassa a világnak, hogy mások is lássák, hogy ő bizony free, és egy füves cigi elszívása után besomfordált a WC-be, s odaírta a falra, hogy „Semmi hatalmat senkinek!” Vagy „Állítsátok meg a Földet, ki akarok szállni”.

Végül is mindegy.

Szóval nézem a fejét. Amanda Lind. Õ a svéd kulturális miniszter. Meg még valami demokráciáért felelős akármi is ott virít a címei közt. (Nem tudom, az mit jelenthet. Biztos neki kell felügyelnie, hogy ha a lakosság többsége nem akarna még több bevándorlást, akkor ezek a nézetek és vélemények ne juthassanak el az emberekhez, ne hangozhassanak el a médiában, és ne juthassanak érvényre. Természetesen demokratikusan.)

Az Indexen a következőket írja egy fickó:

„Hétfőn nevezték ki a svéd kormányban a zöldpárti politikus Amanda Lindet a kultúrárért és demokráciáért felelős miniszternek. Persze már magában az is megérne egy misét, hogy Svédországban külön minisztérium felel a demokráciáért, miközben nálunk a 14 különböző területért felelős Emmi feladatai közé véletlenül sem került be a demokrácia megóvása, de ez nem is annyira meglepő, hiszen az Emmit vezető Kásler Miklós épp a tudománnyal szembe menő irányt kapó Magyarságkutató Intézet felállítását érezte az egyik legégetőbb kérdésnek, ha már a sürgősségi ellátást meglátása szerint sikerült rendbe tenni.”

Mondom, ezek imádják a demokráciát,de közben soha nem akarják elfogadni.

Kedves haladók! Magyarországon volt egy demokratikus választás, ahol nagy többséggel a jelenlegi kormány szerezte meg a győzelmet. Igen, demokratikusan, az emberek többségének döntéséből. Az ország állampolgárai így döntöttek, és az ország polgárai nem akarnak új választásokat, nem akarnak változást, és nem akarnak se bevándorlást, se egyéb haladó szellemű baromságokat. És a tüntetések se érdekli őket. Ebben mi nem érthető?

Na, szóval Amanda Lind. Az Instagramjára is rákukkantottam. Van olyan kép, ahol virágok közt látható raszta hajjal. Másutt színes bőrű emberek társaságában látható (raszta hajjal). Aztán látható valami grafikába torzított fotográfia, ahol úgy fest, mint egy pszichedelikus hippi zenekar beszívott énekesnője a '60-as évekből. De leggyakrabban naiv, idealista és kellőképp bárgyú arckifejezésű humanistákkal figyelhetjük meg, amint tartanak holmi táblákat – gondolom ilyen szeressük egymást, mindenki egyenlő, nem kellenek határok és az idegen szép jellegű szövegek lehetnek rajtuk –, meg lengetik a zöld és a szivárványos zászlót.

A svéd állami és nemzeti szimbólumok egyetlen egy alkalommal nem jelennek meg. Sem utalás a svéd történelemre, a svéd kultúrára, a svéd hagyományokra.

Ezt tényleg a miniszter maga? Atyaég! Nem a miniszter hülye gyereke, aki megjött egy gimis buliból befüvezve, de szerencsére utána elverte a családfő, mint a répát?

Nézem a fejét.

Mosolyog.

És ebből a mosolyból látható, hogy ő ezekben az életellenes, a természeti törvényekkel szembemenő libsi ökörségekben tényleg hisz.

Mert túl jól él. Túl könnyen. És túl nagy bőségben.

Mert a puszta létezésért sosem kellett megküzdnie. Ha valaha focizott volna grundon, a saját jóléti burkán kívül is élt volna, ha küzdenie kellett volna a fennmaradásért, megértette volna, hogy a hierarchia, a faji és csoportöntudat, és az egyenlőtlenség a létezés alaptörvénye.

Majd egyszer, ha ennek a korszaknak vége lesz – mert egyszer ennek is vége lesz, gyanúm szerint igencsak hamar –, a gyerekek az iskolában, ha erről a korszakról tanulnak, nem fogják megérteni, hogy volt ez egyáltalán lehetséges?

Mivel drogozták be itt az embereket? Miért nem üvöltött senki, amikor a józan ésszel azonnal látható elmebetegségek kerültek uralomra?

Hatodik, meg tizennyolcadik nem? Idegen kultúra támogatása a saját rovásunkra? Milliós bevándorlás?

Ha a haladást kell védeni, mindig a tudományra hivatkoznak a „buta vallással” szemben. Merthogy a vallás nem kézzelfogható, a tudomány meg igen. Az lemérhető, és ellenőrizhető.

Nos, a tudomány világában, ha egy populáció a haladó elvek szerint él, igen rövid idő alatt kihal és írmagja sem marad, legyen az hód, görény vagy a közönséges széncinege.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére