Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ami a parizer mögött van

Bohár Dániel

2021.11.23. 17:30

Jakab Péter, ha már a baloldali előválasztáson csúfosan kikapott, egy olyan versenyen, amelyen az álszentséget veszik figyelembe, biztosan előkelő helyen végezne.

 

Van az a mondás, hogy bort iszik és vizet prédikál. Annyival kiegészítve, hogy jelen írásom főszereplője nem bort, hanem a legdurvább töményet issza. Ezt most természetesen képletesen írom, hiszen nem Gyurcsányról, hanem Jakab Péterről szól a véleményem.

Jakab Péter alpári parlamenti megnyilvánulásait, vállalhatatlan Facebook-posztjait aligha kell bemutatnom. Ezek ellenére a Jobbik elnöke úgy próbálja beállítani magát, mintha a nép hangja és szerető családapa lenne, akit nemcsak a gyermekei, hanem az ország jövője is nagyon érdekel.

A látszat ellenére az a helyzet, hogy Jakab Péterről a Bors című lap fotókat és videófelvételt közölt, miszerint – ahogy ők fogalmaztak – élettársával bujkál egy budai lakásban. Magánéleti szempontból ez borzasztóan kínos, hiszen miközben Jakab Budapesten együtt tölti az éjszakákat egy nővel, a felesége és gyermekei Miskolcon várják. Felmerülhet a kérdés: érdemes-e a történet magánéleti szálával foglalkozni? Véleményem szerint erkölcsi szempontból, illetve az előbb bemutatott álszentség miatt fontos nyomatékosítani a történteket, főleg annak tudatában, hogy a baloldal mit művelne, mit művelt hasonló esetben.

Ami azonban ennél is fontosabb, hogy ki a történet másik szereplője. Molnár Enikő Jakab Péter kabinetfőnöke, az az ember, aki lényegében mindenhol, minden eseményen a Jobbik elnöke mellett van. Úgy hírlik, hogy a pártban nagyon komoly befolyása van a kabinetfőnöknek, akit a stílusa miatt elég sokan nem igazán kedvelnek. Könnyen lehet, hiszen a Bors első Jakabról szóló leleplező írásában úgy fogalmazott, hogy „a Jobbik két vezető politikusa kereste meg közvetítők révén” az újságot.

Az első írás arról szólt, hogy Jakab kiadja azt a lakást, amelyet az Országgyűlés bérel neki. Azaz dupla hasznot zsebel be. A parizerkirály ezt természetesen azonnal cáfolta, annak ellenére, hogy a Bors még egy szerződést is bemutatott. Aztán újabb információk érkeztek a laphoz, ismét jobbikos politikusoktól, akik tulajdoni lapokat juttattak el az újságnak, amelyekkel azt igazolták, hogy Jakab nemcsak a szolgálati lakását adja ki, hanem a családtagjai nevére be is vásárol ingatlanokból Kelenföldön, gyanúsan közel egymáshoz.

Értem és értjük, hogy Jakab előadja a parizerevő kispénzű melóst, de ezzel szemben a valóság az, hogy havi több millió forintot keres, az újságcikkek alapján emellett még rendesen mutyizik is, szóval borzasztóan álságos és kétszínű ez az egész.

Jakab Péter nemcsak a szavazóit, nemcsak a magyar embereket, hanem még a családját is hülyének nézi.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére