Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amikor az elfogadó liberálisok bedarálnak

Bohár Dániel

2022.10.16. 13:25

Sokkal többet érdemelnek a tanárok annál, hogy ilyen Fekete-Győr, Karácsony, Szabó Timi és Gyurcsány-félék őket felhasználva próbáljanak tőkét kovácsolni. Többet érdemelnek, sokkal többet.

 

A baloldal nem tud leállni a tüntetések szervezésével és ahogy várható volt, mint minden esetben, ezt is sikerült elszúrniuk. Egész egyszerűen az emberek nem nyitottak arra, hogy bukott politikusok mellett tüncizzenek, mert ennél a magyar társadalom többre tartja magát, meg tudom érteni.

A magyar emberek között nincs vita abban, hogy a tanároknak több fizetés jár. Ez nem kérdés. Olyannyira nem az, hogy Gulyás Gergely be is jelentette a legutóbbi kormányinfón, hogy amint érkeznek az uniós források, több lépésben el is kezdik a pedagógusok bérfejlesztését. Jövőre 21 százalékkal, majd 25 százalékkal és 2025-ben 30 százalékkal emelik a tanárok fizetését. Ez nagyszerű hír, amelynek mindenki örül. Pontosabban örülnie kéne, de ekkor jön képbe ismét a baloldal.

Tehát jelen pillanatban azok a balosok szerveznek tüntetéseket, akik az Európai Parlamentben és a magyar Országgyűlésben is azért tevékenykednek, hogy ne kapjuk meg a jogosan járó uniós forrásokat, amelyekből lehetne a tanárok fizetését emelni. Szóval még egyszer! Azok hisztiznek, akik tehetnének azért, hogy többet keressenek a tanárok, de nyilván nekik nem az az érdekük, hanem a hergelés.

A baloldal pártok nyíltan felvállalták, hogy a pénteki tüntetést ők szervezték közösen. A DK, a Momentum, a Párbeszéd és a többi. Miután elég átlátszóra sikeredett a történet, ezért kevesebb ember gyomra vette be és nem is voltak olyan sokan kíváncsiak a balos politikusokra.

Pedig a sajtójuk is mindent megtett. A független-objektív média munkatársai a független-objektivitás jegyében kockás ingben tudósítottak az eseményekről, természetesen szakmai alapon. Azonban még az ő uszításuk is kevésnek bizonyult.

Ez egy sikertelen akció volt. Ennek hangot adott Deák Dániel barátom is, aki ezért a véleményért olyan gyűlöletcunamit kapott, amilyet korábban még soha. Pedig van benne gyakorlata.

Az elfogadó liberálisok földbe döngölnek, ha más a véleményed vagy máshogy látod az eseményeket. A megértés jegyében.

Egészen döbbenetes, hogy mennyire gyomorforgató, amit művelnek. Hatalmas szerencsénk azonban, hogy mindenki látja, mire megy ki a játék. Ezért nem is kérnek a magyarok ebből.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére