Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az érzéketlen Karácsony a gyilkosok pártján

Horváth K. József

2020.05.30. 17:00

Karácsony Gergely érzéketlenségből a Pesti úti idősotthon után a Deák téri kettős gyilkosság esetében is jelesre vizsgázott.

Ismeretes, a főpolgármester még azután sem volt hajlandó ellátogatni a koronavírus-járvány legfőbb gócpontjába, hogy már 45 szerencsétlen ember lelte ott a halálát. A hét szörnyű tragédiája kapcsán pedig még részvétét sem volt képes kinyöszörögni magából a két lemészárolt fiatal fiú hozzátartozóinak. Ez annyira döbbenetes, hogy szavakat sem lehet rá találni.

Ez az ember tartja magát a budapestiek főpolgármesterének, ez az ember takarózik folyamatosan a fővárosiak érdekei képviseletével, miközben mást sem csinál, csak a saját politikai pecsenyéjét süti. Hangulatot kelt, lázítja a lakosságot, konfliktust gerjeszt a kormánnyal szemben, szolgaian eleget téve Gyurcsány Ferenc akaratának/parancsának, amelynek szigorú végrehajtását látszólagos helyettese, valójában politikai főnöke, Gy. Németh Erzsébet, a DK-elnök karszalagos jegyellenőre biztosítja a nap 24 órájában.

Ám Karácsony, a negatív megnyilvánulások örökös bajnokaként még arra is képes volt, hogy

az elmaradt részvétnyilvánítás mélypontját is lejjebb túrja a mélybe, amihez a nácizást, mint legaljasabb eszközt is szemrebbenés nélkül képes volt felhasználni. Természetesen ezúttal is minden alap nélkül.

Ebben a helyzetben volt bőr a képén nem az áldozatok mellett kiállni, hanem az elkövetőket mentegetni. Ismét a választóira hivatkozva azt írta, hogy „Budapest nem tűri a rasszista uszítást, sem itt, sem máshol nincs helye ennek a szottyos gyűlöletnek.” Nos, azt gondolom, hogy Karácsony ezúttal is el van tévedve. Ha azt gondolja, hogy a fővárosiak többsége a gyilkosok oldalára áll, mint ő, akkor a valóságtól nagyon messze jár. Az áldozatok azokat a lányokat igyekeztek megvédeni, akikbe támadóik, későbbi mészárosaik ok nélkül belekötöttek. Akik a leszúrt, haldokló, földön fekvő fiatalokba még képesek voltak többször bele is rúgni. Azt mondja Karácsony: „Semmilyen tragédia nem lehet ürügy a megfélemlítésre, az önbíráskodásra.”

Ki az, aki itt megfélemlít vagy önbíráskodik?

Azok a fiatalok, akik együttérző szolidaritásból emlékezni gyűltek össze a Deák téren és gyors, fegyelmezett és néma főhajtás keretében még elénekelték a himnuszt és szépen hazamentek vagy az, aki késsel az egyiket többször oldalba szúrta, a másik gyerekképű szerencsétlen áldozatot pedig egyenesen szíven? Melyik eset a megfélemlítés, Karácsony Gergely? Melyik az ürügy vagy az önbíráskodás?

Kérdés, vajon Karácsony most is becsapott-e egy két pohár Unikumot, hogy a DK-s főnök parancsát végrehajtsa, mint akkor, amikor kénytelen-kelletlen össze kellett fognia Gyurcsány Ferenccel? Vagy még ital sem kellett, ment ez a „szottyos gyűlöletkeltés” önszántából is, saját kútfejéből. Esetleg Gál J. Zoltán kommunikációs tanácsadó, Gyurcsány szintén közeli emberének közreműködésével?

Micsoda szégyen, hogy miközben az amúgy egymással mindig konfliktusban álló újpesti és franzstadti futballszurkolók most egymás vállára borulva, közösen siratják elhunyt szurkolótársukat,

addig a főpolgármester nemhogy együtt érezne velük s melléjük állva a törvényes rend betartási kötelezettségének értékét hirdetné, hanem egyenesen szembefordul velük.

Amikor a békés emlékezés szimbólumaként a válogatott futballista Dzsudzsák Balázs áll közéjük, a Ferencváros válogatott védője, Lovrencsics Gergely pedig klubja nevében saját derbin viselt mezét bocsátja árverésre, hogy a bevétellel segíthesse az elhunytak hozzátartozóit, addig a budapestiek nevében fellépő főpolgármester az elkövetőket védelmezi s az emlékezőkkel szemben gerjeszti a szottyos-szaftos gyűlöletet nácinak bélyegezve őket. Budapestiként kikérem magamnak, hogy a nevemben és többszázezer fővárosi, sokmillió magyar ember nevében Karácsony bennünket képviseljen és – a gyilkosok pártján – a rendet, a köznyugalmat oltalmazó kormány ellen uszítson.

Egy kettős gyilkosság kellős közepébe be meri hozni Hadházyék dudálós idiotizmusát,

amikor azt mondja: „Nem a békés véleménynyilvánítást kell büntetni a hatóságnak, hanem megakadályozni, hogy nácik dúlják fel a város rendjét.” Hol él ez az ember?

Hogy lehet a dudálós véleménynyilvánítást és az emberölésben megnyilvánuló véleménynyilvánítást egy lapon emlegetni?

Mi az, hogy feldúlják a várost? Emlékeztek, gyertyát gyújtottak. Az ilyen összejövetel egyébként sem tartozik a gyülekezési jog hatálya alá. A rendőrök pedig a szabálysértőket így is megbírságolták, tették a dolgukat, az előírásnak megfelelően jártak el.

A főpolgármester személyében olyan ember merészeli lenácizni az emlékezőket, aki a HírTv nyilvánossága előtt volt képes azt mondani, hogy

szerinte egyáltalán nem nácizmus zsidó képviselőket a származásuk alapján listázni. Undorító kettős mérce.

Mondom, érzéketlenségből csillagos ötös.

S ahogy utaltam rá, a legszörnyűbb az, hogy ez a fajta érzéketlen gyűlölködés a szemkilövetésben, a kardlapozásban, az őszödi beszéd brutális hazugságaiban gyökerezik. S amíg Orbán Viktor megrendülten fejezi ki együttérzését az áldozatok hozzátartozóinak, addig Gyurcsány mélyen hallgat, de sameszai révén szaftosan gyűlölködik az embert ölők pártján.

Lázítanak Gyöngyöspatán, a vírus oldalára állnak a járványban, személyükben támadják a védekezés egészségügyi vezetőit s más főszereplőit.

Pontosan úgy, ahogy a baloldal vezére, a reggel, délben meg este is hazudó Gyurcsány vezényli.

Akarunk mi, kedves Olvasó a feje tetejére állított világban élni?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére